Mallisto

Suositut filtterit
1 197 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skandimuodin suosikki Gina Tricot taikoo trendikkäitä luomuksia naiselliseen makuun. Brändi hurmaa Pohjolan naiset yksinkertaisen tyylikkäillä vaatteilla, joissa kohtaavat ajankohtaiset trendit ja vahva persoonallisuus.

Gina Tricot luottaa mutkattomaan muodikkuuteen

Ruotsi tunnetaan menestyneistä muotitaloista ja tarkasta muotivainusta. Tämäkin ruotsalaismerkki pysyy ketterästi ajankohtaisten trendien perässä, ja on oikeastaan itsekin luomassa niitä. Se onnistuu muuntamaan huippumuodista ammennetut trendit helposti lähestyttäviksi ja arjen luottotyyleihin sopiviksi. Älä kuitenkaan erehdy luulemaan, että brändin vaatteista puuttuisi jännitettä. Oman sielukkuutensa se onnistuu vangitsemaan suunnitteluunsa vahvoilla väreillä ja kiinnostavilla yksityiskohdilla. Jopa sen arkeen suunnitelluissa vaatteissa voi aistia glamouria juhlatunnelmaa ja huolettoman hienostunutta asennetta. Voisi jopa luulla, että merkin suunnittelijoiden katseet suuntautuvat ajoittain ranskalaisnaisten tunnetuksi tekemään huolettoman huoliteltuun tyyliin. Toisaalta se nojaa arjen simppeleihin luottovaatteisiin – ja niitähän me rakastamme – joissa niissäkin näkyy merkin rohkea ja eteenpäin suuntaava asenne. Gina Tricot todella tietää, mitä moderni maailmankansalainen vaatteiltaan toivoo. Muodikkuutta, mukavuutta ja uniikkia ilmettä.

Perusvaatteet tuovat passion for fashion -asennetta arjen käänteisiin.

Stylistimme suosikkeja ovat merkin rennot neuleet. Ohuet ribbineuloksiset paidat ovat huippumuodikkaita ja täydellinen yhdistelmä mutsifarkkujen kanssa. Valitse simppelin ja neutraalinvärisen neulepaidan pariksi statement-farkut ja sukkavartiset saapikkaat, etkä jää taatusti huomaamatta kadun vilinässä. Asu pysyy tasapainossa, kun panostat näyttävyyteen vain yhdessä vaatteessa. Statement-farkuissa voi olla esimerkiksi reilusti revittyjä pintoja, brodeerauksia tai koristekiviä ja strasseja. Brändi valmistaa kivasti istuvia skinny-farkkuja. Yhdistä niihin vaikkapa muhkea ja reilu villapaita. Pitkät helmat ja väljät siluetit ovat muodikkaita neuleissakin. Brändin kevyesti laskeutuvat puserot ihastuttavat statement-hihoillaan. Emme voi vastustaa ultrafeminiinisiä röyhelöitä tai pallo- ja kellohihoja. Haluamme ne mielellään kerroksina. Ne korostavat naisellista tyyliä hurmaavalla tavalla, yhdistit ne sitten farkkuihin, kangashousuihin tai hameeseen. Neuleiden, puseroiden ja farkkujen lisäksi kannattaa poimia valikoimasta ihastuttavat mekot ja haalarit. Yhdistä kaksi trendiä samalla kertaa ja valitse kietaisumalli ja polka dotsit. Feminiininen hame saa väljästä neuleesta kodikkaan kontrastin. Trendikkään asun viimeistelet tietenkin brändin upeilla asusteilla. Onnistunut bilelook vaatii pikkulaukun ja särmikäs olkalaukku kulkee mukana asusta toiseen. Hurahda samettiin syvissä sävyissä, rouheisiin niitteihin tai näyttävään solkikiinnitykseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista