Lasten mallisto

Suositut filtterit
91 413 tuotetta

Muoti voi olla hauskaa kuin lasten leikki

Lasten malliston parhaat palat pikkupotkareista teinien trendivaatteisiin

Kun valitset suosikkisi lasten malliston vaatteista ja yhdistelet niitä villisti, saat aikaan mitä mielikuvituksellisimpia asuja, joista ei puutu sen enempää tyyliä kuin seikkailun makuakaan! Uskallat tuoda esiin persoonallista tyyliäsi ja keksit aina uusia tapoja ilmaista itseäsi. Pidä siis hauskaa ja nauti lasten vaatteiden raikkaista väreistä, hauskoista printeistä ja mukavasta muotoilusta. Muista silti ottaa vastaan muutama viisas tyylivinkki vanhemmiltasi ja pukeutua aina oikein sään ja tilanteen mukaan.

Lasten mallisto kattaa laajan valikoiman eri ikäisten lasten vaatteita vastasyntyneiden pehmoisista unipuvuista aikuisten muotivaatteita muistuttaviin varhaisnuorten farkkuasuihin. Perheen pienimmät viihtyvät parhaiten värikkäissä ja mukavissa asuissa, jotka on helppo pukea ja riisua. Mikä tahansa vaate ei kuitenkaan ole muotitietoisimpien naperoiden makuun. Koska pukeutumistyyli on tärkeä osa lapsen identiteettiä, kannattaa huomioida hänen mieltymyksensä vaatteiden valinnassa. Jos pienokainen innostuu piirretyissä näkemistään hahmoista, hän ilahtuu varmasti nähdessään idolinsa kuvan yllään. Teini-ikäiselle on tärkeää erottautua nuoremmista lapsista ja identifioitua oman ikäryhmänsä edustajaksi. Nuoret seuraavat tarkkaan uusia muotivirtauksia ja poimivat niistä itselleen mieluisimmat. Rento ja huoleton pukeutumistyyli on monen sporttisen nuoren makuun ja urheilullinen katutyyli onkin vallitseva ja kasvava trendi.

Ota oma tyylisi mukaan lenkille ja lomareissuun

Kasvava lapsi kaipaa toistuvasti uusia vaatteita kasvaessaan niistä ulos sekä koon että iän puolesta. Taaperon vaatteet ovat joustavia, lämpöisiä ja hyvin suojaavia. Herkkä iho kaipaa suojaa kauttaaltaan niin ulkona kuin sisätiloissakin. Varsinkin konttaamista ja kävelyä harjoitteleva pienokainen on tyytyväisimmillään pehmoisessa puuvillasetissä ja lämpöisissä ulkoiluvaatteissa. Leikki-ikäiset lapset alkavat kiinnostua muodista ja kehittää omaa persoonallista tyyliään. Rohkeimmat jatkavat tällä linjalla aina aikuisikään asti. Lapsen tyyli muuttuu hiljalleen valtavirtamuotia myötäileväksi ja kiinnostus suosittuja laatubrändejä kohtaan herää. Trenditietoisuus saattaakin olla huipussaan juuri teini-ikäisten parissa!