Lasten mallisto

Suositut filtterit
151 tuotetta

Retkeily ja ulkoilu yleensä ovat nousseet erittäin suosituksi harrastukseksi, joka saa kokonaiset perheet samoilemaan Suomen kauniissa luonnossa, tai talvisin laskemaan lumisia rinteitä joko laskettelurinteillä tai pihapiirin pulkkamäessä. Ulkoilu ja liikkuminen vaativat oikeanlaisen pukeutumisen eritoten lasten kohdalla, jotta siitä saataisiin mielekästä ja hauskaa. Zalandolla on erinomainen ratkaisu koskien lasten pukeutumista, sillä meillä on valikoimassamme erittäin tunnetun tuotemerkin, The North Facen korkealaatuisia lasten ulkoiluvaatteita. Nämä ulkoiluvaatteet pitävät lapsesi lämpimänä ja suojattuna vuodenajasta riippumatta.

The North Face on yhdysvaltalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 1966 San Franciscossa. Tuotemerkin tavoitteena oli alusta pitäen suunnitella ja valmistaa mahdollisimman kestäviä, kevyitä ja käytännöllisiä vaatteita, asusteita ja kenkiä - säästä ja vuodenajasta riippumatta. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus tutustua Zalandolla The North Facen suunnittelemaan lasten ulkoiluvaatteiden valikoimaan, joka täyttää kovemmatkin laatuvaatimukset. Olemme varanneet laajan valikoiman tuotemerkin trendikkäitä lasten ulkoiluvaatteita, asusteita ja kenkiä, joten sukella sekaan ja valitse juuri sinun lapsellesi sopivat vaatteet.

The North Face – korkeaa laatua lasten ulkoiluun

Selaa meidän laajaa lasten vaatteiden kokoelmaamme, jonka on suunnitellut tunnettu brändi nimeltä The North Face. Olemme varanneet tuotemerkin tyylikkäitä luomuksia, joilla saat lapsellesi täydellisen asukokonaisuuden erilaisiin ulkoleikkeihin vuoden jokaisena päivänä. Valikoimasta löydät muun muassa erilaisia takkeja, housuja, collegepaitoja, huppareita, pipoja ja kenkiä. Lisäksi brändiltä löydät myös erilaiset reput, jotka sopivat erinomaisesti lapsen kannettavaksi esimerkiksi koulu- tai retkeilyreppuna.

The North Face on käyttänyt vaatteissaan maanläheisiä ja myös iloisia värejä, kuten sinistä, turkoosia, violettia, vihreää ja harmaata. Lisäksi vaatteissa ja kengissä on tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka tekevät tuotteista The North Facen. Tuotemerkin talvikengissä on kätevä vetolenkki, mikä helpottaa lapsen pukeutumista, ja ne ovat tietenkin myös vesitiiviitä. Takeissa on useita innovaatioita, kuten esimerkiksi HyVent-kangas, 3-kerroksinen hardshell-materiaali, heijastimet, liimatut saumat, reikä kuulokkeille ja vesitiiviys.

Yhdistät helposti