Lasten alennetut tuotteet

Suositut filtterit
30 507 tuotetta

Lasten vaatteilta vaaditaan erityistä kestävyyttä ja mukavuutta. Kasvukäyrällä huristavat lapset ja nuoret tarvitsevat yhtenään uusia vaatteita, kun vanhat jäävät pieniksi ja oman identiteetin vahvistuessa mieli lempivaatteista saattaa vaihtua joka päivä. Lasten alennetut vaatteet, kengät & asusteet varmistavat, että vanhemmatkin pysyvät lapsen ja nuoren matkassa!

Ajankohtaiset merkit tarjoavat trendikkäät lasten alennetut vaatteet, kengät & asusteet niin vauvoille, taaperoille kuin tarha- ja kouluikäisillekin. Villit väritykset ja kuviot saavat pukeutumistakin vasta harjoittelevan naperon hyvälle tuulelle ja isompi lapsi aloittaa koulunkäynnin rinta rottingilla uudessa suosikkivaatteessaan. Lasten pukeutumisen tulee olla ennen kaikkea turvallista, mukavaa ja käytännöllistä, mutta yhtä lailla jokainen lapsi osaa arvostaa sitä, kun saa pukea päälleen oman näköisensä vaatteen, kun edessä on syntymäpäiväjuhlat, ensimmäinen koulupäivä tai ihan vaikka vain jännittävä metsäretki.

Lasten alennetut vaatteet, kengät & asusteet kasvavat lapsen mukana

Vauvaikäisen vaatteiden tulee olla erityisen joustavia ja pehmeitä – ja tärkeimpänä helppoja pukea päälle. Vauvan luottovaatteita ovat bodyt, puolipotkuhousut, legginsit ja potkupuvut. Ulkoiluun vauvalle kannattaa varata kaksi haalaria: ohuempi haalari ja paksumpi haalari.

Isompien suosikkivaatteet löytyvät mukavista ja rennoista trikoo- ja collegevaatteista. Erityisesti kouluikäiset lapset tietävät jo tarkkaan, mistä tykkäävät. Kannattaa kuunnella aina lapsen omia toiveita. Oma lempiväri, piirroshahmo tai urheilujoukkue voi olla hyvinkin tärkeä pitää mukana myös pukeutumisessa. Nuorelle ensimmäisten farkkujen hankkiminen on aina merkittävä merkkipaalu. Hatuista tykkäävät kaikki lapset ja erityisesti lippiksistä saattaa muodostua ikioma signature-tyyli jo hyvinkin nuorena. Tennarit taitavat kuitenkin olla ainakin nuorelle tärkein hankinta, ja valikoimasta lasten alennetut vaatteet, kengät & asusteet löydätkin huippumerkkien suosikkitennarit.

Lapset leikkivät aina mieluiten ulkona, joten kuravaatteisiin ja toppavaatteisiin kannattaa todella panostaa, sekä kunnon talvikenkiin ja kumppareihin. Unohtamatta lämpöistä pipoa, kintaita ja huiveja!

Yhdistät helposti