Katalogi

Suositut filtterit
778 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ravistele tyylistäsi pois kaikki jäykkyys ja hautaudu hersyvän hurmaavaan naisten muotiin, jossa otsaa ei rypistellä. Tanskalainen Culture vangitsee boheemilla naisellisuudellaan, jossa on ripaus särmikästä asennetta.

Culture luo pehmeän boheemia tanskalaismuotia

Maailmalla ihaillun ja halutun tanskalaistyylin salaisuus on rento asenne ja rohkea yhdistely – ja tietenkin muodikas kerrospukeutuminen. Tanskalainen Culture lisää soppaan vielä omat mausteensa, joita se ammentaa kaukoidän vahvoista sävyistä, runsaudesta ja jännittävistä kuvioista. Niiden ja skanditrendien yhdistelmästä syntyy hurmaavan feminiinistä ja trendikästä naisten muotia. Taianomainen boheemius vangitsee boho chic -muotiin hurahtaneet hetkessä. Malliston vaatteissa on juuri sopivasti särmää ja rouheaa asennetta, joka istuu myös rock-asennetta mukanaan kantavan kosmopoliitin lookeihin. Boheemin luksuksen kruunaavat vintage-tyyleistä lainatut yksityiskohdat. Brändin vaatteissa riittää purtavaa jokaiselle mimmille, joka satsaa uniikkiin ja omaa persoonallisuutta kuvaavaan tyyliin. Mallistot vannovat omintakeisen ja uniikin tyylin nimeen, mutta niistä voi bongata myös trendejä, jotka pitävät tyylisi ajankohtaisena. Ehkä itsekin innostut kokeilemaan jotain uutta ja ihanaa silmäiltyäsi läpi brändin hurmaavan valikoiman.

Kolme vinkkiä toimistolle – naisellista, terävää asiatyyliä tai rennon boheemia

Culture tarjoaa upeita luottovaatteita klassisella ilmeellä tai vaihtoehtoisesti vahvoja statement-vaatteita, jotka nousevat asusi kohokohdaksi. Joko sinä innostuit utilitäärisestä trendistä, jonka yhdistät vahvaan feminiinisyyteen. Ohut pusero korostaa kauniisti rouheiden reisitaskuhousujen maskuliinisuutta. Ehkä notkistat jäykkää toimistotyyliäsi lempeästi liehuvilla statement-hihoilla. Voima-bleiseri ryhdistää bisnestyylisi ja tuo smart casual -tunnelmaa vapaa-ajan farkkutyyleihin, joita bongaat samasta valikoimasta. Brändin neuleet ovat kerrospukeutujan lemppareita. Valitse ihastuttava pitkä neuletakki lämmittämään kynähameen ja topin yhdistelmää. Neulemekoista saattaa tulla uusi luottoasusi. Statement-nilkkurit nostavat muuten eleettömän tyylin uudelle tasolle. Talvella voit yhdistää neulemekot pitkiin tai ylipolvensaappaisiin ja paksuihin sukkahousuihin, ja kun pakkanen väistyy, voit luoda rennon lookin neulemekosta ja lempitennareistasi.

Yhdistät helposti