Viikonloppulaukut

Suositut filtterit
490 tuotetta

Joko omistat kätevän viikonloppulaukun? Viikonloput ovat erinomaista aikaa irtaantua arjesta, unohtaa arjen kiireet ja lähteä hetkeksi uuteen ympäristöön. Pidennetty viikonloppu kaupunkikohteessa, rentoutuminen mökillä tai vain päiväreissu ystävän luokse tarvitsevat tilanteeseen sopivan viikonloppulaukun, johon voit pakata mukaan kaikki tarvitsemasi tavarat ja vaatteet. Monipuolisesta ja laajasta valikoimasta eri värisiä, mallisia ja kokoisia viikonloppulaukkuja kukin löytää omaan tyyliin ja tilanteeseen sopivan laukun. Viimeistele oma tyylisi persoonallisella viikonloppulaukulla ja olet valmis uuteen seikkailuun!

Laukku on yksi ihmisen läheisimpiä ja näkyvimpiä asusteita. Laukussa kuljetetaan henkilökohtaisia, itselleen tärkeitä asioita. Useimmilla on laukussaan ainakin avaimet, rahapussi ja puhelin, mutta niiden lisäksi myös nenäliinoja, meikkejä, kynä, lääkkeitä ja kalenteri. Laukulla on pitkä historia hyödyllisenä käyttöesineenä ja osana asukokonaisuutta. Niiden ulkonäkö ja valmistusmateriaalit ovat vaihtuneet ajan myötä, mutta itse laukun merkitys ja käyttötarkoitus on säilynyt ennallaan. Laukut kätkevät, mutta tuovat samalla uniikisti esiin käyttäjänsä persoonallisuuden.

Viikonloppulaukut - valmiina reissuun!

Viikonloppulaukku on kevyt ja helppo kantaa mukana erilaisissa kulkuvälineissä. Materiaaliksi voit valita nahan, luonnon- tai tekokuidun useista eri värivaihtoehdoista. Kaupunkiviikonlopun siistimpi asukokonaisuus täydentyy upeasti pyörällä liikkuvalla nahkaisella laukulla, joka kulkee kätevästi perässä lentokentällä. Rentouttavaan mökkiviikonloppuun sopii rennompi, kankainen laukku, jossa on tilaa vaihtovaatteiden lisäksi myös muille tavaroille. Päiväreissulle ystävän luokse sopii olkalaukkumallinen laukku, johon mahtuu pienten tavaroiden lisäksi myös eväät. Aktiviteettiviikonloppuun sopii urheilullisempi laukku, johon mahtuvat treenivaatteet ja terveelliset välipalat.

Viikonloppulaukut - ja viikonloppusi on onnistunut!

Tutustu myös