Naisten sormukset

Suositut filtterit
3 216 tuotetta

Naisten sormukset näyttävät korumuodin parhaat puolet: klassisuus ja perinteikkäät helmet ja kristallit sekoittuvat moderniin graafisuuteen ja urbaaniin minimalismiin. Sormuksilla voit joko viimeistellä lookisi tai luoda niiden ympärille kokonaan uuden tyylimaailman ja todella näyttää hienovaraisesti persoonallisuutesi!

Kerrosta naisten sormukset tyylikkäästi!

Pysy trendien pinnassa kiinni! Runsas määrä sormuksia ja niiden kerrostaminen eli stacking kuuluu korumuodin kuumimpiin trendeihin. Kun haluat luoda yhtenäisen ilmeen, kannattaa naisten sormukset valita samasta metalliväristä. Tasapainoisuutta lisää myös se, että laitat isommat sormukset sormen alaosaan ja pienemmät yläosaan. Helpoin tapa kerrostaa naisten sormukset on yhdistellä eri muotoisia ja kokoisia sormuksia, kuten ohuempia ja paksumpia. Tämä toimii erityisen hyvin, jos nimenomaan laitat kuhunkin sormeen useamman sormuksen. Mätsää esimerkiksi sormuksen graafiset kuviot tai tyyli rannerenkaaseen tai kerrosta eripituisia kaulakoruja sormusten tapaan runsaasti.

Kerrostaminen onnistuu myös klassisen minimalistisessa tyylissä. Voit sujauttaa esimerkiksi superohuet sormukset joka sormeen, jolloin tyylistä tulee huomaamaton ja kevyt. Tämä tyyli voisi tuoda tyylikästä kontrastia muhkean neulepaidan kanssa tai ronskin nahan rinnalle koko tummassa lookissa. Työpukeutuminenkin saa uutta nostetta, kun sujautat sormiisi graafisia sormuksia. Kerää kaikki lempisormuksesi persoonallisesti samaan sormeen tai anna ohuille sormuksille lisävahvuutta sujauttamalla ne samaan sormeen.

Boho chic -prinsessa ei välitä minimalismista vaan yhdistää ison läjän eri värisiä kiviä ja kristalleja joka sormeen ? tämäkin on sallittua! Runsaat kivi- ja kristallirykelmät sormuksessa voivat olla juuri se viimeinen silaus boheemille tyylille tai katseenkääntäjä muuten riisutussa tyylissä. Omistatko ehkä rakkaan perintösormuksen, joka on kuitenkin jäänyt korulippaan pohjalle tummumaan, koska se ei sovi moderniin tyyliisi? Uudista antiikkinen tai muuten kookas ja näyttävä sormus pienillä ja yksinkertaisilla sormuksilla, jotka mätsäät johonkin vanhan sormuksesi väreistä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista