Naisten korut

9 326 tuotetta

Naisten korut ovat vaatekaappisi game changer, joiden varaan voit rakentaa kokonaisia asuja. Joskus korusta itsestä tulee koko asun sielu. Ajattele vaikka massiivisia, kristallinhohtoisia statement-kaulakoruja, jotka saavat t-paidankin näyttämään juhlakuntoiselta tai säihkyviä roikkuvia korviksia, jotka kompensoivat muuten hillittyä asukokonaisuutta. Trendikkäimmät uutuuskorut, kuten 90-luvun hittikoru choker on luonnollisesti koko lookin katseenvangitsija. Naisten korut tulevat sitä ratkaisevimmiksi mitä rennompi ja arkisempi tyyli on. Esimerkiksi kesällä, kun pukeutuminen muuttuu automaattisesti huolettomammaksi, koruilla on mahdollista lisätä ripaus glamouria ja hohtoa asuun kuin asuun.

Yksi punaisen maton ikimuistoisimmista tyylihetkistä nähtiin vuoden 2009 Oscar-gaalassa. Angelina Jolie oli tuolloin pukeutunut kokomustaan, kauniisti laskeutuvaan iltapukuun. Shown varastivat kuitenkin näyttelijättären smaragdinvihreät korvakorut, jotka toivat tarkkaan harkittua ja hienovaraista sähäkkyyttä muuten hillittyyn lookiin. Samalla tavalla värikkäistä korvakoruista voi tulla sinunkin asusi kiintopiste.

Naisten korut – make a statement!

Koruja valitessa voi noudattaa itsensä Coco Chanelin lausumaa ohjenuoraa: todellinen eleganssi on kieltäytymistä. Et halua koruinesi muistuttaa joulukuusta. Useimmat naiset näyttävät tyylikkäimmiltä keskittyessään koristamaan yhtä aluetta. Älä samanaikaisesti lassoa kaulaasi useilla päällekkäisillä koruilla ja korviasi solisluuhun ulottuvilla korvarenkailla. Korista sen sijaan toinen käsivarsistasi kauniilla rannekoruilla ja jätä toinen käsi tyhjäksi. Rannerenkaiden kanssa sopivat lähes poikkeuksetta samanhenkiset, joko näyttävät statement-sormukset tai sirot sormukset. Lakkaa vielä kyntesi samaan sävyyn sopiviksi ja kätesi on kuin taideteos!

Hiuskoruilla viimeistelet tyylisi

Naisten korut sisältävät myös upeita hiuskoruja ja korupantoja. Kruunaa niskaan sidottu poninhäntä metallisella hiuskoristeella, kiedo kultaketju rennon nutturan ympäri tai heittäydy boheemiksi luonnonlapseksi ihanalla kukkapannalla. Hiuskorut pääsevät parhaiten esiin, kun muun tukan pitää yksinkertaisena.

Naisten korut muuntuvat moneen. Ne voivat toimia joko asusi päätähtenä tai sivuosassa. Jos pidät minimalistisista ja siroista koruista, voit huoletta käyttää niitä paljon samassa asussa. Joskus kuitenkin yksi näyttävä koru on kaikki mitä tarvitset.

Yhdistele ja sekoita

Mitkä korut ovat nyt muodissa?

Tämän hetken suurimpiin korutrendeihin lukeutuu kaikki ylellinen kuten kulta, hopea, ruusukulta sekä helmikorut. Vaikka minimalistinen tyyli jyllääkin pukeutumisessa, luotetaan korumuodissa edelleen näyttäviin yksityiskohtiin. Suosi siis jykeviä rannerenkaita, isokivisiä sormuksia sekä statement-kaulakoruja. Vuoden juhlakauden pelastavat näyttävät korvakorut, joita koristavat eksoottiset vivahteet hedelmistä palmupuihin. Kokeile rohkeasti myös eripari korviksia tai makeaa statement-korvakorua pelkästään toisesessa korvassa. Toinen sesongin suuri korutrendi vie meidät suoraan nostalgiselle 90-luvulle. Etenkin ysäriltä tutut Choker-korut vilisevät nyt katumuodissa kunnostautuneiden trendsettereiden kaulassa. Juuri nyt trenditietoisimmat valitsevat samettipintaisen choker-kaulakorun. Hiuskoruissa trendikkäintä ovat kaikki kimaltavat hiuspannat sekä tiaratyyppiset koristeet. Niillä saat lisättyä nopeasti sitä jotain juhlapukeutumiseen.