Naisten korvakorut

Suositut filtterit
7 382 tuotetta

Korvakorut saavat olla taas näyttävät ja koristeelliset! Minimalisti hyräilee edelleen tyytyväisenä kerätessään hienostuneen yksinkertaisia koruja lippaaseensa, mutta erityisesti näyttävät ja koristeelliset korvakorut arvokorujen tyyliin tai reippaasti kookkaat ja graafiset korut ovat ne, joihin kannattaa panostaa.

Korvakoruilla on helppo viimeistellä tyyli tai tuoda siihen jotain aivan uutta, jotain mielenkiintoista. Korvakorudesign on kuin tuuliviiri, joka muuttaa suuntaansa yhtenään, ja se tekeekin siitä mielenkiintoisen muotoilun alan. Trendien pintaan ovat nousseet erityisesti erilaiset kristallit ja kivet, jotka tuovat rakennetta ja koristeellisuutta korvakoruihin – niitä saa olla runsaasti! Minimalistikin voi henkäistä helpotuksesta, sillä edelleen yksinkertaiset ja graafiset korut ovat tervetullut päivitys muodikkaan naisen tyylissä: 90-lukua henkivät hopeakorut, kuten suuret renkaat ovat edelleen muodikkaita. Helmet ovat ajattomia ja aina trendikkäitä.

Kuumat trendit: korvakorut saavat näkyä!

Kirkkaina säteilevät kristallit tuovat ripauksen eleganssia farkkutytön tyylin revittyjen farkkujen ja t-paidan seuraksi. Muita koruja et kaipaa, jos valitset isot ja runsaat korvakorut. Väreissä hehkuvat korut voivat olla myös juhlatyylisi käännekohta, kun piristät niillä yksiväristä juhlamekkoasi. Muista, että et tarvitse aitoja jalokiviä luodaksesi arvokkaan näköisen yksityiskohdan tähtien tyyliin. Satsaa ainakin yksiin klassisempiin ja antiikkisen näköisiin statement-korvakoruihin. Suosi myös abstrakteja muotoja kirkkaissa sävyissä. Edgy tyylimuusa valitsee jännittävän ear cuff -korvakorun, joka yltää koko korvalehden yli. Tai ehkä pienet nappikorvikset graafisissa muodoissa tai eläinhahmoissa kävisivät urbaaniin tyyliisi parhaiten symboloimaan omaa persoonaasi? Klubille lähtiessä jopa olkapäille ulottuvat riippuvat korvakorut ovat varsinainen show stopper ja kuitenkin minimalistinen, jos valitset yksinkertaiset hopeat korvikset.

Oletko todellien korvakorufriikki, joka panostaa määrään? Haluathan vaihtaa korujasi joka päivä, fiiliksen mukaan ja ehkä myös sekoitella eri pareja. Voit päivittää korurasiasi kertaheitolla korvakorupakkauksilla, joissa on useita upeita korvakoruja.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista