Suositut filtterit
1 583 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ralph Lauren on muotimaailmassa käsite, joka tarkoittaa huippuunsa viimeisteltyä laatua, leikkisän erottuvaa yksinkertaisuutta ja kokonaista elämäntapaa, jossa tyylikäs pukeutuminen on perusasia myös arjessa. Lauren Ralph Lauren on amerikkalaisen muoti-ikonin naisille suunnattu mallisto, josta löydät vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita erityisen vaativaan makuun.

Ralph Lauren on yhdysvaltalaisen muotisuunnittelun tunnetuimpia ja rakastetuimpia nimiä, jonka tyylissä hillitty minimalismi kohtaa ylellisen eleganssin. Lauren Ralph Lauren on kokoelma moderneja naisten muodin klassikoita ja uutuuksia, jotka yhdistävät huippumuodin kekseliäisyyden ja näyttävyyden laatumateriaalien mukavuuteen sekä raikkaan feminiiniseen asenteeseen.

Lauren Ralph Lauren – rakastettua huippumuotia modernille naiselle

Naisten vaatetus Lauren Ralph Laurenin tapaan koostuu yksinkertaisesta mutta vaikuttavasta muotoilusta, naisvartalon kauniita kaaria korostavista leikkauksista ja selkeistä, puhtaista väreistä. Monikäyttöisyys ja helppo yhdisteltävyys ovat perusasioita Ralph Laurenin kokoelmissa, joten esimerkiksi polvimittaisen vaalean trikoomekon tai tumman pooloneulepuseron ja suorien housujen lopullinen ilme riippuu suuresti niiden kanssa pukemistasi asusteista ja kengistä – hillityillä hopeakoruilla ja mustilla avokkailla asu henkii bisnespukeutumiseenkin sopivaa asiallista tyylikkyyttä, kun taas esimerkiksi kirkkaanpunaisilla asusteilla ja kengillä se muuntuu huomattavasti särmikkäämmäksi. Näyttävään juhlapukeutumiseen löydät puolestaan iltapuvut ja juhlamekot, jotka hehkuvat puhdasta glamouria.

Lauren Ralph Laurenin kengät tuovat New Yorkin katujen tunnelmaa myös Pohjois-Euroopan kaduille. Rennon sporttiseen arkityyliin istuvat loistavasti esimerkiksi puhtaan valkoiset tai merellisen siniset tennarit, kun taas korolliset nahkanilkkurit tai naiselliset saapikkaat täydentävät esimerkiksi klassisen trenssin ilmeen.

Viimeistele tyylisi täydelliseen chic-eleganssiin Lauren Ralph Laurenin herkullisilla käsilaukuilla, ikonisilla huiveilla ja muilla vähäeleistä luksustunnelmaa henkivillä asusteilla. Pehmeästä nahasta valmistettu käsilaukku näyttävällä RLL-logolla on sijoitus, joka kestää aikaa ja käyttöä. Voit valita laukkusi väreihin sopivat kengät ja nahkahansikkaat tai leikitellä vapaasti vastavärien hurmaavilla kontrasteilla.

Yhdistele ja sekoita