Talven ihmemaan lumoavan valkoiset hanget ja poskipäillä tuntuva kirpeä pakkanen houkuttelevat ulkoilemaan! Varmista tyylikkyys myös talven keskellä ihanan lämmittävillä talvitakeilla ja nauti raikkaasta ulkoilmasta!

Pimeän ajanjakson keskellä on hyvä piristää itseään uusilla vaatteilla ja uudistetulla tyylillä. Talvitakkien valikoimasta löydät tutut klassikot, suosikit ja uutuudet, jotka sopivat niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Valitse untuvaisen muhkeaa tai villakankaisen tyköistuvaa. Ota ilo irti upeista yksityiskohdista - kutsu korkea kaulus suojaamaan tuulen ulinalta, vedä karvahuppu päähän pyryn käydessä kasvoille ja hyödynnä tyylikkäät kiristysnauhat, kun meno yltyy. Valitse lyhyempi malli alkutalven kevyisiin pakkasiin ja sydäntalveksi pitkä malli, joka lämmittää myös jalkoja. Yllätä itsesi tänä vuonna väreillä ja kuvioilla! Entäpä malli, jota et ole ennen kokeillut? Vaihda naisellinen, vyötetty villakangastakki maskuliiniseen ylisuureen malliin tai sporttitakki reteään parkaan.

Talvitakit antavat lämpöä ja tyylikkyyttä!

Untuvatakki antaa ihanaa lämpöä kovilla pakkasilla ja hellii pehmeydellä! Villakangastakki on monipuolinen takki, joka palvelee niin arjessa kuin juhlatyylinkin kanssa. Valitse lyhyt tai pitkä mielesi mukaan ja yhdistä kokonaisuuteen siistit saappaat, housut ja laukku. Ulkoiluun ja rentoon vapaa-aikaan sopivat parkamaiset talvitakit, joiden alle voi pukea sään niin vaatiessa lisää kerrastoa. Pimeän arjen keskellä on hyvä panostaa väreihin, satsaa klassisen mustan lisäksi joko maanläheisempiin beigen, harmaan tai luonnonvalkoisen sävyihin tai erotu joukosta punaisen, keltaisen tai vihreän sävyillä. Yksityiskohdat, kuten napitus ja huppu antavat tyylille mukavaa ekstraa, ja samalla ne suojaavat talven viimalta ja tuiskulta.

Muista myös tyyliin sopiva pipo, kaulaliina ja hansikkaat - hyvä kokonaisuus saa talvitakit näyttämään vieläkin paremmalta! Ota kantaa asusteissa vahvoilla väreillä, lisää eleganssia turkissomisteilla tai panosta klassisiin asusteisiin, jotka kestävät takin kuin takin rinnalla.

Yhdistät helposti