Mallisto

Suositut filtterit
757 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tory Burch tarjoaa luksusta tyylitietoisille naisille

Tory Burch on omistajansa ja perustajansa mukaan nimetty, hyvin tunnettu vaatemerkki, jonka tarjonta on täynnä upeita luksustuotteita muoti- ja tyylitietoisille naisille. Vuonna 2004 Yhdysvalloissa perustetun brändin ikoninen, muun muassa marokkolaisen arkkitehtuurin geometriasta inspiraationsa saanut kaksi t-kirjainta sisältävä logo, on hyvin tunnettu muotia seuraavien silmissä.

Perustamisensa jälkeen brändi on kasvanut ja lisännyt tunnettavuuttaan jatkuvasti, voittaen vuosien varrella useita merkittäviä suunnittelupalkintoja. Vaatemerkin ajatuksena on luoda ja tarjota asiakkailleen huippulaatuista naisten luksusmuotia, joka inspiroi ja voimaannuttaa käyttäjiään. Yrityksen omistaja, Tory Burch, on jatkuvasti mukana myös hyväntekeväisyystyössä. Hän on myös aktiivisesti mukana nimeään kantavan järjestön toiminnassa, jonka keskiössä on naisyrittäjyyden tukeminen.

Meillä Zalandolla brändin valikoima on erittäin kattava, ja korkealaatuista muotia etsivä löytää helposti useita ihastuttavia tuotteita. Yksityiskohtaisen kauniita tuotteita löydät satoja, ja voit valikoida useista eri tyyleistä niin erilaisia vaatteita kuin näyttäviä asusteita aina bikineistä kelloihin ja rannekoruista kenkiin. Tervetuloa luksusmuodin pariin!

Tory Burch rakastaa värikästä ja inspiroivaa naisten muotia

Tory Burch -brändi sai alkunsa perustajansa jättimäisestä intohimosta muotia ja pukeutumista kohtaan. Vaatemerkin omistajaa ja keulakuvaa innostaa eniten värikkyys ja värien erilaiset yhdistelmät. Merkin tuotteilla halutaankin nimenomaan tuoda ihmisten elämään väriä ja auttaa ihmisiä näkemään koko maailma monipuolisessa värikkyydessään.

Brändin inspiroivan värikkäät tuotteet kannustavatrohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä ja auttavat sinua löytämään juuri itsellesi sopivat kokonaisuudet. Tory Burch pyrkii saamaan ihmiset elämään värikkäästi ja itsevarmasti, omina kauniina yksilöinään, ja samalla hyväksyen kaikkien muiden erilaisuuden.

Perustajan vanhemmiltaan poimima omaperäinen ja yksityiskohtiin huomiota kiinnittävä tyyli näkyy hyvin meillä Zalandolla löytyvässä brändin tuotevalikoimassa. Mekkojen kauniit leikkaukset yhdistettynä huippulaadukkaisiin materiaaleihin ja useat brändin upeita yksityiskohtia sisältävistä jalkineista ovat loistavia esimerkkejä tästä. Hae inspiraatiota päivääsi väreistä ja pukeudu rohkeasti omalla tyylilläsi.

Kattava ja pirteä Tory Burch -laatutuotteiden valikoima

Itsensä ilmaiseminen brändin terveellistä itsevarmuutta huokuvissa tuotteissa onnistuu monella tapaa. Tory Burch -tuotteiden yksityiskohtaisesti viimeisteltyjen ja selkeän uniikin ulkomuodon omaavien vaatteiden kanssa saat tyyliisi aina huoliteltua eleganttiutta. Valikoimaan tulevaisuudessa saapuvia uutuuksia esitellään jokaisella New Yorkin muotiviikolla, joten tuoreita ja ihanan värikkäitä luksustuotteita on saatavilla jokaiseen kauteen.

Brändin korkealaatuisesta ja kattavasta valikoimasta löydät sekä todellisia päänkääntäjiä että hieman hillitympääkin tyyliä tarjoavia tuotteita. Himoitut ikonisella logolla varustetut käsilaukut ovat erinomainen valinta, mikäli haluat asukokonaisuuteesi luksustason asusteen. Merkin monista koruvaihtoehdoista löydät vieläpä täydellisen viimeistelyn esimerkiksi juhla-asuun. Kauniilla uimapuvuilla valloitat puolestaan rannan kuin rannan.

Tory Burchin upeat muotiluomukset toimivat lukuisissa eri tyyleissä ja tunnet niitä käyttämällä olosi varmasti upeaksi. Sen lisäksi, että brändin tuotteilla voit Zalandolla asioidessa hemmotella hyvin itseäsi, toimivat ne ylellisenä ja lähes poikkeuksetta rakastettuna lahjana esimerkiksi puolisolle. Merkin tuotteiden uniikki ulkomuoto, tunnistettavuus ja pitkä elinkaari yhdistettynä yksinkertaisesti iloiseen tyyliin tuo hymyn huulille, olitpa sitten tuotteen käyttäjä tai lahjan antaja.