Mallisto / Skagen

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
202 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/3
Skagen pitää suunnittelunsa selkeänä ja virtaviivaisena. Sen luomukset sopivat upeasti tähän hetkeen, mutta niiden linjakkuus kestää myös tulevaisuuden tyylit. Tanskalainen minimalistisuus onkin monipuolinen tyylikikka.

Skagen on malliesimerkki pohjoismaisesta muotoilusta, jota luonnehtii ajattomuus ja minimalistinen tyylikkyys. Riisuttu ja pelkistetty tyyli ovat läsnä jokaisessa kellossa ja korussa. Skagenin virtaviivainen design on täynnä luonnetta, aivan kuten Tanskan pohjoinen kalastajakaupunki, josta merkki on saanut nimensä. Korujen kauniin yksinkertainen muotokieli ja hennot kaaret ovat saaneet vaikutteensa Pohjan- ja Itämeren risteyksessä olevasta Skagenin kaupungista. Kaupungin ainutlaatuinen valo, kauniit rannat ja pitkälle horisonttiin kantavat näkymät ovat toimineet inspiraationlähteenä merkin suunnittelijaparille. Asusteet on suunniteltu kestämään, sillä laatu ja käytännöllisyys ovat merkin tyylifilosofian pääpilareita.

Pelkistetyn kaunista muotokieltä ja kestävää laatua!

Skagenin perustivat tanskalaiset yrittäjät Henrik ja Charlotte Jorst, joiden tavoitteena oli suunnitella kelloja ja koruja, jotka paitsi näyttävät hätkähdyttävän kauniilta ovat myös ehdotonta huippuluokkaa valmistusmateriaaleiltaan. Pohjoismainen muotoilutyyli ja -tunnelma on toiminut inspiraationlähteenä pariskunnalle heidän suunnittelutyössään. Vaikka asusteet ovat tyylikkäitä ja elegantteja muotoilultaan, niissä ei ole turhaa krumeluuria tai hienostelua. Neutraalissa tyylissä on jotain todella rauhoittavaa, sillä se toimii ikäänkuin puhtaana alustana leikkisimmille tyylikokeiluille.

Ei mitään liikaa eikä mitään liian vähän

Klassisen pelkistettyjä malleja – juuri siitä on tanskalaismerkki tehty. Asusteissa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Mallistosta löytyy koruja ja kelloja sekä miehille että naisille. Upealla kellolla on mahdollista tuoda aivan eri tavalla luonnetta ja huoliteltua ilmettä omaan tyyliin. Tyylitietoinen mies ihastuu varmasti Skagenin mustiin rannekelloihin tai titaanikelloihin, joissa on häivähdys sinistä. Kello ranteessa on todellinen eleganssin merkki. Naisten ranteisiin sopii Skagenin sirot ja yksinkertaisen kauniit rannekellot, joissa on esimerkiksi häivähdys ruusukultaa. Mihin valintaan sitten päädyitkään, voit olla varma, että tässä on merkki trenditietoiselle ja itsevarmalle pukeutujalle.

Yhdistät helposti