Mallisto

Suositut filtterit
284 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skagenin korut ja kellot lumoavat klassisella tyylillään

Skagenin klassisen minimalistinen tyyli sopii suomalaiseen makuun. Tanskalaiset korut ja kellot lumoavat meidät selkeällä muotokielellään.

Upeat korut kestävät vaihtuvia trendejä ja suomalaista ilmastoa

Luonnon innoittamat muodot ja värit sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen minimalistiseen estetiikkaan. Mallistosta löytyy värejä jotka sopivat kauniisti vaalean ihon kanssa, ja esimerkiksi syvä taivaansininen korostaa tummaa ihoa tai mustia hiuksia. 

Laadukkaat korut kestävät pitkään: hyvälaatuisten materiaalien ansiosta voit käyttää niitä vuodesta toiseen. 

Tanskalainen klassisen yksinkertainen tyyli takaa sen, että korut pitävät pintansa vaihtuvista trendeistä huolimatta. Suomalaiset arvostavat laadukkuutta ja toimivuutta – siksi Skagenin ajattoman tyylikkäät värit ja muodot ovat meidän suosikkejamme. Laadukkaiden materiaalien ansiosta korut eivät tunnu epämukavilta edes kovilla pakkasilla, kun pukeutumiselta vaaditaan paljon. 

Suomalaiset, aivan kuten kaikki pohjoismaalaiset, rakastavat luontoa. Talvella ilma on ihanan kirpeä ja koko luonto, kuten usein kaupunkikin, on kokonaan säihkyvän kirkkaanvalkoisen lumen peitossa. Kevätaurinko tuo mukanaan kehoa ja mieltä piristäviä värejä, kuten silmiä hivelevän auringon keltaisen sekä lumen alta työntyvän vihreän kasvillisuuden. Syksyn ruska tuo taas mukanaan iloiset värit sekä mustaakin mustemmat yöt. Malliston värit ovat saaneet inspiraationsa näistä neljästä vuodenajasta: talviyön syvän sininen taivas tai kirpakkaan kylmän keskitalven lumen valkoiset sävyt. Korujen värit hehkuvat syvää kunnioitusta luontoa kohtaan. Muistatko miltä kevään ensimmäiset auringonsäteet tuntuvat ja näyttävät? Pirteä keltainen muistuttaa ensimmäisistä kevätauringon säteistä ja vaaleansininen ensimmäisistä pulahduksista kesäiseen järviveteen. Myös klassinen musta on suomalaisten mieleen: se tuo syvyyttä sulaviin, pehmeisiin muotoihin.

Suomalaiset rakastavat yksinkertaista kauneutta. Siksi tanskalaisen korumerkin yksinkertainen tyyli inspiroi meitä niin paljon. Korut ovat samaan aikaan sekä moderneja ja persoonallisia että hienostuneita ja ajattomia. Puhtaat ja yksinkertaiset linjat tuntuvat miellyttäviltä iholla.

Virtaviivaiset kellot saavat persoonallisuutta kirkkaista väreistä  

Yksinkertaisen tyylikkäitä kelloja on tarjolla sekä miesten että naisten mallistoissa, mutta kauniin, vähäeleisen muotoilun ansiosta kaikki kellot sopivat kenelle tahansa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Syvänsiniset ja metsänvihreät kellot näyttävät persoonallisilta mutta tyylikkäiltä arkiasujen kanssa. Ne ovat juuri sopivan minimalistisia antamaan täydellisen loppusilauksen myös esimerkiksi puvulle, mutta eivät niin isoja, että ne veisivät huomion pitkään hiotusta asukokonaisuudestasi. Värejä vaihtelemalla voit tuoda asuun yllättäviä elementtejä tai korostaa hillittyä tyylikkyyttä. Pidätkö maanläheisistä, vähäeleisistä väreistä vai etsitkö jotain pirteää ja persoonallista? Skagenin mallistosta löydät molemmat! Kellot ovat persoonallisia, mutta eivät yliampuvia. Klassiset musta ja ruskea sopivat hyvin puvun kanssa, kun taas kirkkaat värit sopivat arkikäyttöön tai rohkealle pukeutujalle. Kokeile kirkkaanvihreää, sinistä, tai jopa pinkkiä kelloa piristämään arkeasi, tai valitse sporttisempi malli – modernin ja yksinkertaisen muotoilun ansiosta tyylisi on aina kohdillaan! Ylelliset mutta käytännölliset Skagenin kellot ja korut kruunaavat asukokonaisuutesi.