Suodatin1

POC
Mallisto

85 tuotetta

POC on ruotsalainen huippuluokan suojavarusteita tarjoava merkki, joka on perustettu vuonna 2005. Sen missiona on pelastaa henkiä ja vähentää vauhtilajeissa tapahtuvien onnettomuuksien seurauksina syntyviä vammoja. POCilta löydät aikuisten ja lasten kypärät, lasit, huomioliivit ja suojukset eri urheilulajien harrastajille.

POCin ensimmäiset tuotteet esiteltiin kansainvälisillä urheilumessuilla ja olivat suunnattuja alppihiihdon ammattilaisille. Kun yhdysvaltalainen Julia Mancuso voitti olympiakultaa naisten suurpujottelussa Torinon olympialaisissa 2006, oli hänellä yllään POCin kypärä ja suojalasit. Nämä kuvat levisivät tiedotusvälineiden avulla ympäri maailman ja näin yrityksen menestystarina sai lentävän lähdön. Hiihtolajien lisäksi valikoimaa laajennettiin pian myös muuhun urheiluun.Tänä päivänä yrityksen tarjonnasta löytyykin suojavarusteita ja asusteita esimerkiksi lasketteluun, lautailuun ja maasto- sekä maantiepyöräilyyn. Yrityksen POCITO-tuotteet on puolestaan kehitetty perheen pienimmille sopiviksi. Lisäksi merkki tarjoaa monen kokoiset reput ja panssarit.

POC – palkittua muotoilua aktiiviseen menoon

Laadukkaat varusteet pitävät lautailijat, skeittaajat sekä monet muut vauhdikkaiden lajien harrastajat suojattuna. POCin tuotekehityksen apuna on useita maailman johtavia liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja tutkijoita. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu niin päähän, selkään kuin muuallekin kohdistuvat tärähdykset. Näin varusteet on saatu turvaamaan mahdollisimman hyvin iskuilta ja kolhuilta sekä pienentämään loukkaantumisen riskejä. Yritys onkin saanut tunnustusta teknisistä ratkaisuistaan sekä nerokkaista innovaatioistaan ja voittanut useina peräkkäisinä vuosina arvostettuja suunnittelupalkintoja.

Kun tarpeelliset suojavarusteet on hankittu, kannattaa vielä ennen käyttöä tarkistaa, että säädöt ovat oikein ja suojat tuntuvat mukavalta sekä pysyvät hyvin paikoillaan. Ei muuta kuin POCit päälle ja menoksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua