Katalogi

Suositut filtterit
30 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

H.I.S.-tuotemerkin taival sai alkunsa vuonna 1923 New Yorkissa, tuolloin yritys tunnettiin nimellä Honesdale Manufacturing Co. Tuotemerkin takaa löytyy herrasmies nimeltä Henry I. Siegel. Yritys aloitti valmistamalla työvaatteita puuvillaplantaasityöläisille, ja työfarkkujen valmistuksessa käytettiin yrityksen omista puuvillaviljelmistä saatua puuvillaa. Yritys tunnettiin laadukkaista tuotteistaan ja sai kunnian toimia kestävien kenttätakkien valmistajana ja toimittajana Yhdysvaltain armeijalle toisen maailmansodan aikana. Henry I. Siegelin kuoleman jälkeen vuonna 1949, oli hänen poikansa Jesse Siegelin vuoro tarttua ohjaksiin. Uuden sukupolven myötä myös yrityksen kuva alkoi muuttaa muotoaan ja muuttui työvaatemerkistä muotimerkiksi. 1960-luvun puolessa välissä yritys oli jo hyvin tunnettu pääasiassa nuorille miehille suunnatusta urheiluvaatemallistostaan, ja muutamaa vuotta myöhemmin tuotemerkki lanseerasi ensimmäisen farkkumallistonsa naisille. Jesse muutti myös tuotemerkin nimen muotoon H.I.S. Tämä kirjainyhdistelmä muodostuu hänen suuresti kunnioittamansa isän nimen etukirjaimista – Henry I. Siegel.

H.I.S. tarjoaa laatua ja mukavuutta urheiluun sekä vapaa-aikaan

H.I.S. toi ensimmäisenä kotimaansa markkinoille farkkumalliston, jossa jokaisessa mallissa oli eri vaihtoehtoja lahkeen pituuksissa sekä vyötärön korkeudessa. H.I.S. ihastutti ja valloitti nopeasti markkinat, ja oli 80-luvulla kolmanneksi suurin naisten farkkujen valmistaja Amerikassa. Tänä päivänä H.I.S. tarjoaa monipuolista, kestävää ja mukavaa muotia naisille ja miehille ympäri maailman. Farkkujen sekä toppien lisäksi tämän vankat perinteet, ja tarkat laatukriteerit, omaavan tuotemerkin mallistosta löytyvät myös urheilu-alusvaatteet, uima-asut, sekä sporttisia tennareita ja nauhakenkiä. Tämän innovatiivisen tuotemerkin sydäntä lähellä ovat myös ympäristöasiat, hyvät työolot sekä hyvä työetiikka.H.I.S. haluaa auttaa pienyrityksiä, jotka usein jäävät isompien yritysten jalkoihin, ja tukee esimerkiksi vuonna 2005 perustettua projektia nimeltä ”Cotton made in Africa”, jonka tarkoitus on tukea, auttaa ja työllistää pieniä Afrikkalaisia puuvillaviljelmiä.

H.I.S. on yksi denimimaailman ehdottomia kulmakiviä, ja tarjoaa laatua ja mukavuutta järkevään hintaan.

Perustaessaan tekstiiliyrityksensä vuonna 1923, Henry I. Siegel ei varmaan osannut aavistaa kuinka merkittävä osa denimin historiaa hänen yrityksestään tulisi. Henry I. Siegelin menestys otti tulta aleen hyvin nopeasti, ja vain muutamassa vuodessa hän oli vakinaistanut paikkansa yhtenä merkittävimpänä miesten farkkujen ja takkien valmistajana. Tänä päivänä H.I.S. nauttii ansaittua arvostusta muun muassa laadukkaana, trendikkäänä ja hyvän hinta- ja laatusuhteen omaavana tuotemerkkinä. Zalandolla me olemme hyvin ylpeitä tästä vankat perinteet ja hienot arvot omaavasta tuotemerkistä, ja löydät H.I.S.-tuotevalikoimastamme muun muassa hyvin istuvia ja ehdottoman mukavia urheiluliivejä naisille, sekä trendikkäitä, laadukkaita ja persoonallisia miesten tennareita monissa upeissa malleissa.

Yhdistele ja sekoita