Suodatin

Cyber Monday 2020

264,010 tuotetta

Cyber Monday 2020

Cyber Monday yhdistää USA:sta tutun loppusyksyn ostoshuuman verkkokaupassa asioinnin helppouteen. Aloita talvikausi huippuedullisilla ostoksilla laadukkaan muodin parissa!.

Cyber Monday täyttää verkkokaupat supertarjouksilla

Marras-joulukuun vaihteeseen sijoittuva Cyber Monday on verkkoshoppailun ykköspäivä! Se sai alkunsa jatkumona amerikkalaisen kiitospäivän jälkeen vietettävälle Black Friday -shoppailupäivälle, mutta kaupoissa juoksemisen sijaan kybermaanantaina tarjouksia metsästetään yksinomaan verkkokaupoissa. Yksi syy päivän suosiolle lieneekin se, että ostostapahtumalta kaivataan nykyään seesteisyyttä ja nautintoa täpötäysissä ostoskeskuksissa rynnimisen asemasta. Olemme valmistautuneet loppusyksyn jännittävimpään maanantaihin kokoamalla monipuolisen valikoiman suosikkituotteitamme sekä tämän vuoden sesongilta että ensi vuoden uutuuksista. Onpa suunnitelmissasi hoitaa koko suvun joululahjaostokset yhdellä kertaa tai piristää omaa vaatekaappiasi tilaamalla vihdoin ne pitkään himoitsemasi kengät, Cyber Monday on loistava päivä hankkia laatumuotia leikattuun hintaan! Cyber Monday -ale on myös fiksu tapa hermoja raastavien jouluruuhkien ja viime hetken joululahjastressin välttämiseen. Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa joulushoppailu kuin käpertyä sohvannurkkaan villasukat jalassa ja kaakaomuki kourassa ja klikkailla mieleiset joululahjat ostoskoriin kaikessa rauhassa? Huippulöytöjen tekeminen piristää kummasti myös loppusyksyn kylmää ja pimeää maanantaita.

Kybermaanantai tarjoaa huippulöytöjä joulua ja tulevaa vuotta varten

Cyber Mondayna vaatteet, laukut, kengät ja asusteet päivitetään verkkokaupassamme poikkeuksellisilla tarjoushinnoilla. Olemme koonneet alevalikoiman siten, että se tuottaisi mahdollisimman paljon iloa jokaiselle muodin ystävälle iästä, sukupuolesta ja tyylistä riippumatta. Etsitpä sitten uusimpia street wear -trendejä, moderneja teknisiä urheiluvaatteita tai aikaa kestävää designia arvostetuilta huippumerkeiltä, Cyber Mondayn ale on loistava tilaisuus tehdä löytöjä! Varustaudu pikkujoulukauteen ja uuden vuoden juhlallisuuksiin esimerkiksi säkenöivällä glittermekolla tai uudella, upeasti istuvalla puvulla. Joulu on lämmön ja läheisyyden aikaa, joten mitäpä jos ilahduttaisit rakkaintasi esimerkiksi unelmanpehmeällä mohairneuleella, silkkisellä aamutakilla tai vaikka sensuellilla alusasulla? Perheen nuoremman väen pehmeisiin suosikkilahjoihin kuuluvat puolestaan värikkäät printtipaidat, trendikkäät farkut ja lokoisan mukavat pyjamat. Kovemmasta paketista saattaa löytyä esimerkiksi uudet talvinilkkurit tai sporttiset tennarit. Vai tahtoisitko sittenkin jo kääntää katseen kohti kesää tai tulevaa lomamatkaa? Ikuisten kesän lapsien kannattaa kybermaanantaina selata tarkkaan myös uima-asujen, sandaalien, aurinkolasien ja kesämekkojen valikoimia. Tervetuloa viettämään kanssamme loppusyksyn hauskinta maanantaita!

CYBER MONDAY ON NETTISHOPPAILUN JUHLAPÄIVÄ

MIKÄ ON CYBER MONDAY?

Cyber Monday on päivä, jolloin alennusmyynnit villitsevät internetin. Cyber-maanantai on myös loistava tilaisuus hankkia joulun muodikkaimmat lahjat helposti ja hyvissä ajoin. Tervetuloa viettämään Kybermaanantaita kanssamme.

Yhdysvalloissa vuonna 2005 lanseerattu termi Cyber Monday viittaa Thanksgiving-viikonlopun jälkeiseen ilmiöön, jolloin verkkokauppojen myynnin huomattiin kasvavan. Tämä johtui siitä, että monet käyttivät kiitospäivälomansa johonkin muuhun kuin shoppailuun tai eivät löytäneet mieleisiä tuotteita Black Friday -alennusmyynneistä. Vastauksena tähän monet verkkokaupat ryhtyivät kiitospäivän jälkeisiin alekampanjoihin, jotka hiljalleen kasvoivat Kybermaanantai-ilmiöksi. Tätä nykyä se kuuluu USA:n vilkkaimpiin ostospäiviin internetissä, ja erityisesti muotimaailma on ottanut sen omakseen.Miten Kybermaanantaita sitten vietetään Suomessa? Kybermaanantai on löytänyt tiensä myös Eurooppaan ja Suomeen, ja monet verkkokaupat ovat pidentäneet Black Friday -kampanjoitaan viikonlopun yli tai käynnistäneet erillisen alekampanjan maanantaiaamuna. Päivä toimii myös joululahjakaupan tärkeänä vauhdittajana. Myös me tahdomme tarjota Cyber Mondayna vaatteita ja muuta muotia edullisesti sekä pukinkonttiin että omaan vaatekaappiisi.

MILLOIN ON CYBER MONDAY?

Cyber Mondayta vietetään amerikkalaisen kiitospäivän jälkeisenä maanantaina, joka sijoittuu joko marraskuun lopulle tai joulukuun alkuun.

TEE LOPPUVUODEN PARHAAT MUOTILÖYDÖT KYBERMAANANTAINA

Kenelle Cyber Monday -ale on suunnattu? Kybermaanantai on suunnattu jokaiselle, joka tahtoo ostaa laadukasta muotia edullisesti ja näppärästi! Olemme koonneet alevalikoimaan niin naisten, miesten kuin lastenkin muotia sekä arkikäyttöön, juhlahetkiin, sisäliikuntaan että ulkoiluun.Millaisia löytöjä voin tehdä Kybermaanantaina? Cyber Mondayna kengät, laukut, vaatteet ja asusteet on varustettu houkuttelevilla tarjouksilla. Alennettuja tuotteita voi löytää aina uusimmista trendeistä huippumerkkien designerkokoelmiin. Ilahduta itseäsi tai hanki kätevästi kerralla isompikin määrä paketteja pukinkonttiin! Joululahjashoppailun lisäksi Kybermaanantai auttaa myös koko perheen talvitamineiden päivitysoperaatiossa, unelmien designer-laukun etsinnässä tai laadukkaiden urheiluvaatteiden hankinnassa.Miksi shoppailla juuri Kybermaanantaina? Marras- ja joulukuun vaihteeseen osuva Kybermaanantai on mainio tilaisuus mutkattomaan ja edulliseen joululahjashoppailuun. Kun joulukiireet eivät vielä puske päälle liian lujaa, voit keskittyä ostosten tekemiseen rauhassa ja nauttien. Lahjat ehtivät perille hyvissä ajoin ennen joulua, ja voit itse keskittyä viime hetken lahjaostosten sijaan muihin jouluvalmisteluihin ― tai keittää mukillisen glögiä ja rentoutua.