accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Coming soon Cyber Monday

Etukoodi –20 %

Cyber Monday

Väri
Merkki
m
Materiaali
110393 tuotetta
110393 tuotetta

Milloin on Cyber Monday?

Cyber Monday 2017 on maanantaina 27.11.

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday on alennusmyyntipäivä, joka on jatkoa heti Cyber Fridayn starttaamalle jouluale-sesongille. Cyber Mondayn juuret ovat Yhdysvalloissa, missä se on ollut jo pitkään suosittu joulushoppailupäivä, jolloin on mahdollista tehdä hyviä alelöytöjä suosituimmilta merkeiltä. Cyber Monday onkin siitä harvinaislaatuinen maanantai, että ihmiset odottavat sitä hartaasti. Cyber Friday Suomi ottaa mallia alkuperäisestä alepäivästä, joten nyt myös suomalaiset voivat tehdä hyviä alelöytöjä juuri ennen joulua!

Mahtavaksi Cyber Mondaystä tekee se, että silloin sinun ei tarvitse lähteä jonottamaan hikihatussa kauppoihin alennettujen tuotteiden takia, vaan sen sijaan voit tilata kaikki alelöydöt muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi. Kätevää eikö vaan? Keitä siis kuppi kahvia, asetu mukavasti sohvalle, avaa läppärisi ja aloita Cyber Monday -shoppailu!

Miksi ostoksia kannattaa tehdä juuri Cyber Monday -päivänä?

Cyber Mondayn päivämäärä (27.11.2017) on hyvä merkitä kalenteriin muistiin, sillä silloin sinulla on mahdollisuus tehdä huokeita alelöytöjä kätevästi juuri ennen joulua. Joten mikäli haluat säästää selvää rahaa, panostaa tänä vuonna todella joululahjoihin, mutta välttää samalla kauppojen ahdistavat väentungokset, kannattaa ostoksia tehdä netistä juuri Cyber Monday -päivänä.

Mitä Cyber Monday – aleista kannattaa ostaa?

Cyber Monday – tarjousten joukosta kannattaa tilata ainakin loput joululahjat, mikäli jotain jäi vielä uupumaan Cyber Friday –päivänä tehdyistä tilauksista. Panosta varsinkin Premium-laatuiseen muotiin, merkkivaatteisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Etsi merinovillasta tai kashmirista kudottuja neuleita, valitse nahkaisia kenkiä ja laukkuja, sekä osta kultaisia koruja tai tyylikkäitä merkkikelloja. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää näitä normaalisti korkeahintaisia laatutuotteita todella edullisesti!