accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Coming soon Cyber Monday

Etukoodi –20 %

Cyber Monday

Väri
Merkki
m
Hinta
263690 tuotetta
263690 tuotetta

Cyber Monday on nettishoppailun juhlapäivä

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday on päivä, jolloin alennusmyynnit villitsevät internetin. Cyber-maanantai on myös loistava tilaisuus hankkia joulun muodikkaimmat lahjat helposti ja hyvissä ajoin. Tervetuloa viettämään Kybermaanantaita kanssamme.


Yhdysvalloissa vuonna 2005 lanseerattu termi Cyber Monday viittaa Thanksgiving-viikonlopun jälkeiseen ilmiöön, jolloin verkkokauppojen myynnin huomattiin kasvavan. Tämä johtui siitä, että monet käyttivät kiitospäivälomansa johonkin muuhun kuin shoppailuun tai eivät löytäneet mieleisiä tuotteita Black Friday -alennusmyynneistä. Vastauksena tähän monet verkkokaupat ryhtyivät kiitospäivän jälkeisiin alekampanjoihin, jotka hiljalleen kasvoivat Kybermaanantai-ilmiöksi. Tätä nykyä se kuuluu USA:n vilkkaimpiin ostospäiviin internetissä, ja erityisesti muotimaailma on ottanut sen omakseen.

Miten Kybermaanantaita sitten vietetään Suomessa? Kybermaanantai on löytänyt tiensä myös Eurooppaan ja Suomeen, ja monet verkkokaupat ovat pidentäneet Black Friday -kampanjoitaan viikonlopun yli tai käynnistäneet erillisen alekampanjan maanantaiaamuna. Päivä toimii myös joululahjakaupan tärkeänä vauhdittajana. Myös me tahdomme tarjota Cyber Mondayna vaatteita ja muuta muotia edullisesti sekä pukinkonttiin että omaan vaatekaappiisi.

Milloin on Cyber Monday?

Cyber Mondayta vietetään amerikkalaisen kiitospäivän jälkeisenä maanantaina, joka sijoittuu joko marraskuun lopulle tai joulukuun alkuun. Vuonna 2019 sitä vietetään 2.12.

Tee loppuvuoden parhaat muotilöydöt Kybermaanantaina

Kenelle Cyber Monday -ale on suunnattu? Kybermaanantai on suunnattu jokaiselle, joka tahtoo ostaa laadukasta muotia edullisesti ja näppärästi! Olemme koonneet alevalikoimaan niin naisten, miesten kuin lastenkin muotia sekä arkikäyttöön, juhlahetkiin, sisäliikuntaan että ulkoiluun.

Millaisia löytöjä voin tehdä Kybermaanantaina? Cyber Mondayna kengät, laukut, vaatteet ja asusteet on varustettu houkuttelevilla tarjouksilla. Alennettuja tuotteita voi löytää aina uusimmista trendeistä huippumerkkien designerkokoelmiin. Ilahduta itseäsi tai hanki kätevästi kerralla isompikin määrä paketteja pukinkonttiin! Joululahjashoppailun lisäksi Kybermaanantai auttaa myös koko perheen talvitamineiden päivitysoperaatiossa, unelmien designer-laukun etsinnässä tai laadukkaiden urheiluvaatteiden hankinnassa.

Miksi shoppailla juuri Kybermaanantaina? Marras- ja joulukuun vaihteeseen osuva Kybermaanantai on mainio tilaisuus mutkattomaan ja edulliseen joululahjashoppailuun. Kun joulukiireet eivät vielä puske päälle liian lujaa, voit keskittyä ostosten tekemiseen rauhassa ja nauttien. Lahjat ehtivät perille hyvissä ajoin ennen joulua, ja voit itse keskittyä viime hetken lahjaostosten sijaan muihin jouluvalmisteluihin ― tai keittää mukillisen glögiä ja rentoutua.