Kuoritakit

163 tuotetta

Kuoritakit

Kuoritakit kuuluvat jokaisen ulkoilua, mukavuutta ja tyyliä rakastavan ihmisen varustukseen. Veden- ja tuulenpitävät kuoritakit edustavat modernia ulkoiluvaateteknologiaa, jossa monta erilaista ominaisuutta on onnistuttu yhdistämään yhteen vaatteeseen mahdollisimman kevyellä tavalla. Tehokkaan tuulelta ja tuiskulta suojaamisen lisäksi tämän päivän kuorivaatteet ovat sekä hengittäviä että lämpimiä. Ulkomuodoltaan kuoritakki on siro ja selkeälinjainen, ja sitä on helppo yhdistellä niin sporttilookiin kuin trendikkääseen kaupunkityyliinkin.

Kuoritakit kuuluvat ulkoilmaihmisen perusvarusteisiin

Kuuluuko elämääsi paljon ulkoilua säästä riippumatta? Kuoritakki on tarkoitettu antamaan tehokasta suojaa tuulelta ja sateelta mutta olemaan perinteistä sadetakkia hengittävämpi vaate. Kuoritakki on myös lämmin, sillä se ei päästä kehon lämpöä pakenemaan sisältään. Modernien urheiluvaatemateriaalien ja rakenteen ansiosta kosteus pääsee poistumaan takin sisältä tehokkaammin kuin kumisessa sadetakissa. Kun olet lähdössä retkeilemään, pyöräilemään, veneilemään tai kävelylle koiranilmassa, on kuoritakki loistovalinta päällystakiksi. Varsinaiseen hikiliikuntaan, kuten juoksulenkille, kannattaa kuitenkin valita vielä hengittävämpi tekninen urheilutakki. Kuoritakin lämpöä voit säädellä tehokkaasti kerrospukeutumisella. Hyvä periaate on pukea alimmaiseksi kerrokseksi tekninen aluspaita ja valita välikerros ulkolämpötilan mukaan. Kuoritakkeja on saatavilla eri paksuisina: ohuimmat takit on kehitetty erityisesti kesäkeleille ja kovempaan liikuntaan, kun taas vuorikerroksella varustettu kolmikerrostakki pitää lämpimänä viileälläkin säällä.

Modernit kuoritakit ovat täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyyliä

Kuoritakit mukautuvat helposti paitsi monenlaiseen säähän myös moneen eri tyyliin. Pirteän raikas sporttityyli harmaaseen sadesäähän syntyy kirkkaissa sävyissä hehkuvasta takista yhdistettynä vedenpitäviin ulkoiluhousuihin ja iloisen värisiin ulkoilukenkiin. Musta kuoritakki on puolestaan tyylikäs valinta niin ulkoiluun kuin monen sään kaupunkivaatteeksi – esimerkiksi farkkuihin, kaulahuiviin ja nahkanilkkureihin yhdistettynä se muuntuu astetta fiinimmäksi yleisvaatteeksi. Pitkä, reisiin asti ulottuva kuoritakki suojaa alakehoa tehokkaammin kuin lyhyt malli, ja istuu kauniisti myös esimerkiksi hameen ja saapikkaiden kanssa. Takin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös huppuun – tukevasti kiristettävä huppu on tärkeä ominaisuus esimerkiksi retkeilyssä ja hankalissa sääolosuhteissa, mutta kevyeksi kaupunkitakiksi sopii mainiosti myös korkealla kauluksella varustettu huputon malli.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista