Sadetakit

Suositut filtterit
1 728 tuotetta

Sadetakit

On and on the rain will fall... Anna taivaan itkeä ja pukeudu itse iloiseen sadetakkiin! Vaikka et olisikaan juuri lähdössä sieniretkelle, voit silti mennä ulos: tämän hetken sadetakit ovat muutakin kuin paksuja ja jäykkiä välttämättömyyksiä. Käytännölliset sadetakit ovat vihdoinkin löytäneet tiensä muotiin. Miksipä et hankkisi naulakkoosi useampaakin, eri tilanteisiin ja asuihin sopivaa kyynelten karkoittajaa?

Yhdistelmä sen tekee

Satoi tai ei, töihin on mentävä, eikä harrastuksistakaan kannata luopua vain sään takia. Tyylikkäät sadetakit noudattelevat tämän hetken trendejä, ne kuuluvat vaatevalikoimaasi siinä missä jakkupuku ja farkutkin. Apropoo jakkupuku: vaikka edessäsi olisi tärkeä työpalaveri, sinun ei välttämättä tarvitse tilata taksia ovesi eteen. Voit suojata jakkusi läpikuultavalla, silti tyylikkäällä sadetakilla tai viikata jakun varovasti laukkuun ja valita yllesi parkaa tai trenssiä muistuttavan raincoatin.

Lyhyt naisten sadejakku sopii harrastuksiin ja iltamenoihin vaikkapa nilkkapituisten farkkujen tai siistien shortsien kanssa, eivätkä piikkaritkaan ole tabu – ne tuovat asuusi piristävää eleganssia. Lantiolle ulottuva, pastellinsävyinen takki näyttää kapean hameen kanssa samalla kertaa asialliselta ja naisellisen pehmeältä. Menevä nuori mies taas jättää sadepäivinä lempitakkinsa kotiin ja pukeutuu lyhyeen, tyköistuvaan pusakkaan, joka ei muistuta sadetakkia muuten kuin vedenpitävyytensä suhteen.

Juoksulenkille voit valita sporttisen, vedenpitävän takin, jonka kaulus ja hihansuut on tehty suojaamaan sinua yllättäviltä kuuroilta. Retkeilyyn sopii sadetta pitävä, hupullinen funktiotakki, joka ei hiosta, mutta pitää veden ja tuulen loitolla. Kostea sää ei estä myöskään leikkimästä ulkona lasten kanssa, sillä perinteisetkin sadetakit ovat löytäneet uuden, istuvamman muodon. Eleganttien designkumppareiden kanssa näytät tyylikkäältä hiekkalaatikollakin. Lapsille löytyy hurjatkin leikit kestäviä takkeja niin iloisissa kuoseissa että ulos on päästävä, mieluiten heti.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista