Sadetakit

Suositut filtterit
1 272 tuotetta

Tyylikkäät sadetakit moneen makuun

Jos sadetakeista tulee mieleen yksinkertainen heijastinraita ja tylsän suora leikkaus, kannattaa miettiä uudestaan. Zalandon valikoimassa sadetakit voi olla vaikea jopa erottaa muista takeista, sillä kosteat kelit ovat inspiroineet jo monenlaista esteettisempää takkia piristämään harmaata ja sateista arkea.

Valikoiman sadetakit ovat monenvärisiä ja leikkaukset sopivat arkityyliin kuin arkityyliin. Vedenkestävä parkatakki on kevyt kiskaista muiden vaatteiden päälle ja urheilullinen muotoilu mahdollistaa myös juoksulenkin takin alta kastumatta. Kylmempiin sateisiin löytyy vuorillista ja lämmintä hupullista versiota, mutta rajumpiin kuraleikkeihin kannattaa varustautua perinteisemmällä kurahousu- ja sadetakkiyhdistelmällä, jonka voi vetäistä muiden vaatteiden päälle leikkiin lähtiessä.

Vedenkestävät taskut ja kiristettävät hupunreunat pitävät kosteutta paremmin poissa. Käsien ulottuvilla on helppo säilyttää arkiesineitä, eikä vesi pääse valumaan niskaa myöten takin sisään. Mallin pituudesta riippuu myös, miten hyvin takapuoli pysyy kuivana, joten jos housusi eivät ole sateeseen sopivat, kannattaa suosia pidempää takkia, jolla estää pahimmat kosteusvahingot jaloillakin.

Sään kestävät parkatakit sateenkaaren kaikissa väreissä

Mallista riippuen, voi sadetakit valita joko maanläheisissä sävyissä, kirkkaissa huomioväreissä tai jopa hopean hohtavista pinnoista heijastamaan omaa tai vaikka lapsen kehittyvää tyyliä myös sadekelillä. Parkatakit on historiallisesti tehty kestämään äärimmäisiäkin kelejä ja niissä on erilaisia ominaisuuksia, jotka takaavat vedenkestävyyden, lämmön ja tilan liikkua – jättämällä kuitenkin sääolosuhteet ulkopuolelle.

Sadetakit parkatakkimallissa ovat katu-uskottavia, käteviä ja käytännöllisiä vaatteita, joilla voi myös leikitellä esimerkiksi juuri väreillä, kiristysnyöreillä ja taskujen muotoiluilla. Napitus on useassa mallissa suojaamassa vetoketjua vesivahingoilta ja parkatakeissa on usein myös vuori, joten niitä voi käyttää vaihtelevissakin olosuhteissa ilman pelkoa, että yllättäväkään sadekuuro pilaisi päivää.

Sateenkestävät parkatakit voi usein myös pestä, mutta kannattaa tutustua huolellisesti vaatteiden hoito-ohjeisiin, jotta ei epähuomiossa päädy pilaamaan esimerkiksi pesua kestämättömiä sadetakkeja. Tällaisissa ei usein ole vuorta, joten ne laitetaan muiden vaatteiden päälle sadekelin sattuessa ja annetaan kuivua ilmavassa tilassa tai kuivauskaapissa. Todella märät sadetakit kannattaa myös kuivata tilassa, jossa lattia on tehty vedenkestäväksi mahdollisten takista tippuvien vesipisaroiden varalta.

Nauti ulkoilmasta kaikilla keleillä

Zalandon sadetakeissa on suojaa niin tuulta kuin vettä tai kylmää vastaan. Voit hankkia useamman takin tai valita sadetakeista sellaisen, jonka saa helposti muiden vaatteiden päälle. Tuotesivuilla on myös suosituksia kokonaisuuksista ja asusteista, jotka on helppo lisätä ostoskoriin samalla, kun nappaa juuri itselleen sopivan sadetakin.

Laaja valikoima ja tarkat kuvaukset vaatteiden koosta takaavat, että löydät itsellesi juuri oikeanlaisen sadetakin. Muista lukea kokotaulukkoa kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Useissa vaatteissa mainitaan myös, jos koko on tavallista reilumpi tai tiukempi, mikä kannattaa huomioida, jotta löydät itsellesikin käyvän koon.

Zalandon monipuolinen valikoima mahdollistaa sen, että voit ostaa koko perheen sadetakit samasta osoitteesta yhdellä kertaa. Valikoiman selaaminen onnistuu myös koko porukalla.