Lasten sade- & ulkoilutakit

Suositut filtterit
160 tuotetta

Sade yllättää aina välillä, nyt pieni tihku tai tunnelmallinen ukkoskuuro on jopa odotettua! Lasten sade- ja ulkoilutakkien suojassa kelpaa nauttia raikkaasta sateesta ja etsiä sateenkaaren aarteita!

Lasten sade- ja ulkoilutakit erottuvat värikkyytensä ansiosta. Monikäyttöiset takit sopivat niin arkeen kuin harrastuksiin. Sadetta suojaa antavien takkien alle mahtuu koleassa säässä lämmintä kerrastoa ja helposti vetoketjulla tai neppareilla avattavat lasten sade- ja ulkoilutakit helpottavat pukemista. Huppu suojaa tuulelta ja kylmyydeltä, mutta voit myös valita mallin ilman huppua tai hupun, jonka saa tarpeen mukaan piiloon. Likaa hylkivät, hengittävät ja kestävät materiaalit takaavat sen, että takki palvelee lasta monen vuoden ajan. Pienet taskut rinnassa ja sivuilla helpottavat pienten tavaroiden, kuten avaimien ja puhelimen säilyttämistä. Lisäksi astetta pidempi malli suojaa selkää viimalta eikä vilustumisesta ole vaaraa.

Lasten sade- ja ulkoilutakit ovat tuulipukukansan suosikkeja!

Lasten sade- ja ulkoilutakit sopivat mitä parhaiten Suomen vaihtelevaan ja tuuliseen säähän, olemmehan tunnetusti tuulipukukansaa. Koulupäiviin sopiva värikäs ulkoilutakki pitää lapset koulumatkalla kuivina ja alle mahtuvat niin neuleet kuin hupparitkin. Yhdistä värikäs tai kirkas takki farkkujen ja tennareiden kanssa, viimeistele tyyli repulla ja sormikkailla. Yhdistä mustan kuoritakin kanssa värikäs kaulaliina, mätsää samaa väriä olevat chinot ja sateenkestävät nilkkurit, loppusilauksena olkalaukku olalle ja pipo päähän. Harrastuksiin sopivat erityisesti värikkäät lasten sade- ja ulkoilutakit, joiden sähäkät kuviot antavat energiaa urheiluun. Lisäksi pimeää varten heijastavat yksityiskohdat tuovat turvaa lapsille.

Tutustu myös