Lasten fanituotteet

Suositut filtterit
403 tuotetta

Kun aikuiset keskittyvät penkkiurheiluun, pikkufutarit lähtevät ulos palloilemaan. Hiekka- ja nurmikentillä – tai vaikkapa takapihalla – alkaa maaleja sadella, kun yllä on lasten maajoukkuetrikoot. Pienet mahalaskutkaan eivät haittaa, kun laatuvermeet luistavat ja joustavat.

Portugali vastaan Italia on hurja peli, jonka tiimellyksessä kierrosluvut eivät ainakaan vähene. Ei se haittaa, jos maalivahtina on Manuel Neuer, sillä tenavien matsissa on kansainvälinen henki. Jos puolustukseen onkin eksynyt paikallisen lätkäjoukkueen edustaja, niin hänetkin otetaan mukaan peliin eksoottisena vahvistuksena. Pääasia, että pallo liikkuu ja juniorit juoksevat!

Maali! Lasten maajoukkuetrikoot tosi pelaajille

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä: vain mielikuvitus on rajana, kun tv:stä ja korteista tutut pelaajat siirtyvät minifutareitten pelikentille. Schweinsteiger lähtee nousuun, passaa Wayne Rooneylle, korkea syöttö maalin eteen, Pepe pukkaa palloa päällään – ja maali!

Lasten maajoukkuetrikoot ovat tunnettujen valmistajien lapsille ja nuorille suunnittelemia, laadukkaita urheiluvaatteita. Lippujen väreissä ja eri maiden tunnuksilla varustetut pelipaidat ja shortsit saavat nuorison innostumaan pallopeleistä ja muusta ulkona puuhailusta. Perheen pienimmäinenkin pääsee mukaan puuvillaisessa peliasussa. Hyvät liikuntavaatteet, kuten lasten maajoukkuetrikoot, on helppo pestä ja ne kuivuvat nopeasti. Housut ja paidat kestävät kyllä kaatumiset ja tiikeriloikat.

Kun juniori harrastaa urheilua tosissaan, elastiset ja hankaamattomat treenivaatteet ovat sitäkin tärkeämpiä. Trendikkäissä, kirkkaanvärisissä lasten maajoukkuetrikoissa kehtaa kyllä mennä treeneihin kuin treeneihin – varsinkin jos paidassa lukee Ronaldo. Ja vaikkei lukisikaan, äkkiäkös pelipaita Portugalin väreissä muuttuu maalisankarin vaatteeksi. Pikku pelaaja, joka haluaa enemmän syöttöjä, pukeutuu mieluiten Kroatian pelipaitaan, sillä punavalkoruudullinen kuosi kuuluu joukkueen jokerille. Belgian, Sveitsin ja Turkin punaiset erottuvat myös edukseen. Ei kun vipinää kinttuihin ja pallo tänne!

Tutustu myös