Lasten urheilutrikoot

Suositut filtterit
118 tuotetta

Urheillessa pienten liikkujien on paras pukea päälleen lasten urheilutrikoot. Teknisistä, hengittävistä materiaaleista valmistetut trikoot pysyvät vauhdikkaassakin menossa mukana eivätkä hiosta. Urheilulajista riippumatta suosittujen merkkien valmistamat trikoot ovat mieluisat niin lapsille kuin aikuisille.

Suuret urheiluvaatemerkit tekevät sporttisia vaatteita myös lapsille. Löydät valikoimastamme muun muassa sporttimuodin isojen merkkien, kuten adidaksen, Niken, Puman, GAPin, Reebokin, ASICSen ja Under Armourin valmistamat lasten urheilutrikoot. Pituudet vaihtelevat shortseista capreihin, pohjemittaisiin 3/4-trikoisiin sekä täyspitkiin urheilutrikoisiin. Katu-uskottavat ja muodikkaat trikoot erottuvat varmasti!

Värikkäät lasten urheilutrikoot kannustavat liikkumaan

Teknisistä materiaaleista valmistetut lasten urheilutrikoot siirtävät kosteuden tehokkaasti pois iholta ja tekevät kovistakin urheilusuorituksista miellyttäviä. Eri merkeillä on omat tekniset materiaalinsa, esimerkiksi adidaksella on ClimaLite ja Nikellä DriFit, mutta niiden toimintaperiaate ja lopputulos on sama: liikkuja pysyy viileänä, kun iho ei ole kostea. Teknisten materiaalien etuna on myös se, että pesun jälkeen ne kuivuvat nopeasti ja kestävät hyvin pesusta toiseen. Ominaisuus on kuin tehty lapsiperheiden vaatehuoltoon!

Värikkäät lasten urheilutrikoot ovat pirteä väriläiskä urheiluharjoituksissa. Valikoimissa on villiä printtiä ja sateenkaaren eri sävyjä: punaista, vihreää, keltaista, sinistä, oranssia ja pinkkiä. Perinteistä harmaata ja mustaa löytyy toki myös, ja ne toimivat mainiosti värikkäidenkin yläosien parina. Sisarukset tai kaverukset voivat pukeutua kuin tekstiilikaksoset, sillä samasta mallista löytyy useita värivaihtoehtoja.

Lasten urheilutrikoot sopivat jokaiseen urheilulajiin, kuten myös lenkille, pyöräilyyn ja patikkaretkille. Napakan vyötärön ansiosta trikoot istuvat hyvin liikkujan päälle. Kesällä urheilutrikoot ovat kuin toinen iho ja talven tullen hallipelien jälkeen niiden päälle on helppo kiskaista lämmintä toppaa kotimatkan ajaksi. Lasten urheilutrikoot ovat ympärivuotinen vaate niin tytöille kuin pojillekin.

Tutustu myös