Lasten tuulitakit

Suositut filtterit
20 tuotetta

Enää ei tarvitse pelätä tuivertavaa tuulta tai pientä sadetta! Lasten tuulitakit ovat täydellisiä joka sään takkeja Suomen oikukkaaseen säähän. Luotettavien huippumerkkien urheilutuulitakit lupaavat taattua laatua lasten ja nuorten aktiiviseen ulkoiluun ja pihaleikkeihin. Koulumatkakin käy sutjakasti pyörällä, kun on suojassa tuulelta.

Lasten tuulitakit on valmistettu laadukkaista teknisistä materiaaleista, jotka hengittävät liikkeessä sekä suojaavat sateelta ja tuulelta. Useissa takkimalleissa on huppu, joka tarjoaa lisäsuojaa, sekä vedenpitävät vetoketjut. Turvallisuus ennen kaikkea: vahva kuviointi takissa, kirkas väri ja heijastimet takaavat, että pienikin ikiliikkuja huomataan hämärässäkin.

Lasten tuulitakit eivät ole turhaan lasten suosikkeja

Lasten tuulitakit ovat täydellisiä koulumatkalle ja päivän aktiviteetteihin, sillä sen lisäksi, että ne suojaavat ja ovat miellyttävän kevyitä yllä, ne ovat nuorisomuodin kärkeä ja supertyylikkäitä sporttisen ulkonäkönsä ja raikkaiden väriensä ansiosta. Tuulitakin voi yhdistää tyylikkäästi niin farkkuihin, suoriin housuihin kuin collegehousuihinkin. Rento pipo ja tennarit viimeistelevät sporttisen tyylin.

Huippu-urheilijaksi tähtäävä nuori on tyytyväinen, kun treenaaminen onnistuu ulkona huonommallakin kelillä. Kevyt tuulitakki on miellyttävä juoksulenkillä – tai vaikka ihan vain koiraa ulkoiluttaessa. Löydät valikoimasta myös täydelliset välikausitakit, jotka pelastavat nopeastikin kylmenevän syksyn tai lämpenevän kevään kynsistä.

Onko sporttinen tyyli tai katumuoti nyt vain lapsesi tai nuoresi mieleen? Tuulitakit ovat myös trendikkäitä. Skeittibrändin tyylikäs takki on katumuodikas, ja sen yhdistäminen farkkujen kanssa luonnistuu todella tyylikkäästi – rento t-paita ja huppari ylle, lippis päähän ja tennarit jalkaan, ja toimiva look on syntynyt hetkessä. Anorakki on tehnyt comebackin, eikä suotta, se on nyt vain niin mukava, käytännöllinen ja tyylikäs. Anorakki, sammarit ja villaneule luovat sopivasti boheemin fiiliksen. Nauhalliset nilkkurit tai maiharit ovat tyylikkäät myös lasten ja nuorten jaloissa. Eikä sää haittaa!

Yhdistele ja sekoita