Lasten verryttelytakit

Suositut filtterit
76 tuotetta

Etsitkö tarpeeksi rentoa takkia muodista kiinnostuneelle lapselle? Lasten verryttelytakit ovat eeppisen ulkoasunsa lisäksi huolettomia käyttää. Tunnettujen huippubrändien urheilutakeilla lisäät sporttista fiilistä erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Lasten verryttelytakit on helppo yhdistää muihin vaatteisiin, sillä pirteä sporttimuoti valloittaa kaikkialla! Nämä takit taipuvat leikkipuiston kiipeilyesityksiin ja kurittomiin kepposiin. Yhdistä ne tähän toimintaan hyvännäköisten ulkoiluhousujen kanssa. Jos tahdot taikoa tyttömäisen asun koulutytölle, liitä urheilutakki leveähelmaiseen hameeseen. Olisiko oma takkisi muodikkaasti meleerattu tai verkkomaisella kankaalla koristeltu? Makeat urheilutakit luontuvat erilaisiin harrastuksiin, mutta toki niitä kaupungillakin käytetään ja näytetään! Ne ovat paikallaan esimerkiksi sulavaan chillailuun koululaisten kokoontumispaikoilla. Yhdistäisitkö omasi poikamaisten chinojen vai trendikkäiden shortsien kanssa?

Lasten verryttelytakit sopeutuvat monenlaiseen muotiin

Lasten verryttelytakit virkistävät lasten tyyliä näyttävillä tehokeinoilla. Huippumerkkien tunnetut logot ja katseita keräävät kuvioinnit ovat tärkeä osa vaatteiden huomioarvoa. Takkeihin on saatu kiinnostavia jännitteitä yhdistämällä erilaisia kankaita keskenään. Nappaa niistä inspiroivimmat ideat muuhunkin vaatetukseen! Menevää urheilullisuutta edustavat pystysuuntaiset taskunsuut ja selkeästi erottuvat vetoketjut. Etkö tule ollenkaan toimeen ilman huippumuodikasta huppua? Onneksi niitä on monessa takissa. Saatat pitää myös vinoon istutetuista raglanhihoista, jotka korostavat vaatteiden istuvuutta ja linjakkuutta.

Voit valita lasten verryttelytakit näyttävinä tai hillittyinä. Ihailetko sporttivaatteiden värikylläisyyttä? Siinä tapauksessa nautit urheilutakkien heleinä hehkuvista sävyistä. Mukana on tietysti myös tummia värejä, joille kontrastiväriset detaljit luovat huipputrendikkään leimansa. Pukisitko alaosaksi tehosteiden väriset housut?

Jos mietit takkeihin sopivia jalkineita, tennarit tulevat helposti mieleen. Niissä onkin kivoja kuoseja ja sopivasti reipasta urheiluhenkeä. Mitä mieltä olisit matalavartisista tennareista, joissa ei ole lainkaan nauhoja? Ne sopivat varsinkin vauhdikkaalle henkilölle, jolla on tapana poistua pihalle pikaisesti! Voit tietysti testata myös simppeleitä loafereita ja tehostein tyyliteltyjä nauhakenkiä.

Tutustu myös