Mallisto

Suositut filtterit
3 347 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haaveiletko täydellisestä toimistoasusta? Hugo on ajatellut asiaa puolestasi jo pitkään. Sen upeista vaatteista löydät urbaania luksusta työpaikan vaativaan vilskeeseen. Brändillä on modernia suunnittelua arkailemattomille naisille ja itsevarmoille miehille.

Haluatko vähän vahvistaa asusi auktoriteettia? Hugon hienostunut minimalismi sopii uranaisen ylelliseen tyyliin. Kaunis pusero on edustava vaate vielä illallisellakin. Sen päälle käy lyhyt bleiseri. Kokeile alaosaan kapealahkeisia kangashousuja. Ihailetko niiden eleganttia kuosia? Sirottele pientä kimallusta kaulalle tai korviin upeilla statement-koruilla. Näin saat hiukan pehmeyttä asiatyyliin. Älä unohda näyttäviä sormuksia! Muotitietoinen mies tuntee olonsa varmaksi istuvassa puvussa. Sen alla voi olla tyköistuva kauluspaita komeine kalvosinnappeineen. Onko suosikkisi solmio vai rusetti? Rentoon tyyliin käy vaikka avonainen collegetakki persoonallisen printtipaidan kanssa. Housuista voit valita räväkät chinot.

Hugo on nykyaikaisen kaupunkityylin asiantuntija

Huomaat varmaan huippubrändin taidokkaat leikkaukset. Hugo luo selkeää muotia. Sen simppeli linja korostuu varsinkin naisten mekoissa ja miesten päällystakeissa. Asusta niitä näyttävillä huiveilla ja hatuilla. Toisinaan feminiinisyys ja maskuliinisuus sekoittuvat sulassa sovussa. Nappaa androgyynistä muodista ärtyisyyttä tyyliin! Läpikuultavuus on asettunut myös miesten vaatteisiin. Kankaiden kuvioissa on graafisuutta ja abstraktia luovuuden leikkiä.

Hugo on suunnitellut vaatteisiinsa sopivat kengät. Naisten huikeat avokkaat häikäisevät juhlissa elegantin pikkulaukun kanssa. Ne kaunistavat myös arkiasua! Shopping bagit ja käsilaukut löytävät seuraa sensuelleista sandaaleista. Naisten tennarit poikkeavat tavanomaisesta, olet lenkilläkin tyylikäs! Miehen puvunkengät ovat tärkeä osa trenditietoisen bisnesmiehen asukokonaisuutta. Ehkä pidätkin enemmän huolettomista nauhakengistä?

Hugo on luonut varman värimaailman, jota tyylikkäät trendivärit virkistävät. Rakennat toimistoasun helposti hillityillä väreillä mutta leikittele huippumuodikkailla pastelleillakin! Ne inspiroivat myös trenditietoisen miehen huoletonta asua. Voimakkaasti erottuvilla värisävyillä luot piristäviä kontrasteja arkivaatteisiin. Ne ovat modernin pukeutujan tunnusmerkkejä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista