Suodatin1

Robeez
Mallisto

48 tuotetta

Robeezin suloiset tossut ovat kuin luodut pienten varpaiden pariksi. Ensimmäiset askeleet ovat iso etappi lapsen elämässä, joten siihen kannattaa panostaa. Ensiaskelkengät ovat tämän kanadalaisen merkin erityisosaamista. Brändin valikoima on täynnä viehättäviä tossuja, ensiaskelkenkiä ja kevyempiä nauhallisia tai soljellisia kenkiä, jotka on suunniteltu laadukkaasti vauvat ja taaperot mielessä pitäen.

Robeez varmistaa pehmeät ensimmäiset askeleet

Robeez tietää, mitä ensimmäiset askeleet vaativat. Ne vaativat tahdikasta tukea, palkitsevaa pehmeyttä ja lupaavaa luonnollisuutta. Ensiaskelkenkien tärkein tarkoitus on tukea vielä hataria askeleita mahdollisimman luonnollisesti. Parasta jalkojen kehittymiselle monen asiantuntijan mielestä ovat paljaat jalat, mikä on otettu huomioon näiden suloisten kenkien suunnittelussa. Brändin tossut mukailevat paljaan jalan liikettä, mikä tarjoaa luonnollisen, turvallisen ja terveen kehityksen jalalle. Korkealuokkaisesta ja pehmeästä nahasta valmistetut ensipopot tarjoavat joustoa ja notkeutta jokaisella askeleella. Niiden pehmeät pohjat eivät ainoastaan tarjoa mukavuutta askeliin vaan myös tasapaino on helpompi säilyttää ohut- ja pehmeäpohjaisissa kengissä.

Muodikkaat ensitossut tuuppaavat matkaan tyylillä

Ensimmäiset askeleet aloittavat elämänpituisen seikkailun, johon on kiva suunnata tyylikkäissä töppösissä. Ensimmäiset askeleet saattavat kertoa jo jotain niiden omistajasta. Edetäänkö pikaisin pyrähdyksin pikakiitäjän lailla, varmoin mutta hitain askelin taapero tomeran tyyliin vai vähän väliä pyllähdellen ja kikatellen – kukin tyylillään. Töppösetkin saavat kertoa kantajastaan. Olisiko niissä hauskoja eläinhahmoja tai vauhdikkaita kulkuvälineitä? Tai ehkä niissä kuvastuu lapsen persoonallisuus leikkisin värein ja kuosein. Metalliset pinnat tuovat jännittävän ja erittäin muodikkaan yksityiskohdan myös taaperotyyleihin. Ne voi yhdistää pehmeään denimiin tai collegekankaaseen. Robeezin lasten jalkineissa on myös hurmaavia yksityiskohtia, kuten jättikokoisia ruusukkeita ja rusetteja tai riemukkaasti yhdisteltyjä kuoseja ja värejä. Ensiaskelkenkiin tuovat lisätukea myös kantaosan kuminauhat, jotka saavat tossun tuntumaan kuin sukalta ja varmistavat, että ne pysyvät pikakiitäjänkin vauhdissa mukana. Erilaiset nappi-, tarra- ja solkikiinnitykset ovat funktionaalisia ja samalla ilmeikkäitä yksityiskohtia.

Yhdistele ja sekoita