Shoppaile brändiä Levi's®
Shoppaile brändiä Levi's®

4,358 tuotetta

Naisten pitkähihaiset paidat luovuttavat lukuisia muoti-ideoita trendikkäille asuille! Niissä on naisellista ulottuvuutta feminiinisten asujen ideointiin sekä viileää ilmettä asiallisiin asukokonaisuuksiin. Ehkä etsitkin tulevaa lempipaitaa huolettomaan vapaa-ajan tyyliin. Silloin saatat ihastua näiden vaatteiden rohkeaan räväkkyyteen. Se ei varmasti jää toimistotyylissäkään huomaamatta. Yläosien joukossa on myös herkkyyttä heijastavia paitoja, jotka voit sovitella boheemeihin asukokonaisuuksiin. Jos janoat juhlatyyliisi spektaakkelimaista näyttävyyttä, olet löytänyt sitä. Nämä huippumuodikkaat vaatteet tarjoavat katseita kääntävää dramatiikkaa!

Pitkähihaiset paidat taipuvat viimeisten trendien mukaan

Ihastuitko simppeliin korkeakauluksiseen paitaan? Voit pukea sen alaosaksi naisellisen nahkahameen! Olisiko paidan paras seuralainen esimerkiksi nätti minihame, jossa on tehosteena rokkihenkisiä vetoketjuja? Asiallinenkin asu kaipaa joskus trendikästä silmäniloa – ota vinkkiä Hollywood-tähti Jennifer Lawrencelta. Hänet on tavattu läpikuultavalla kankaalla tehostetussa paidassa ja kapeassa kynähameessa. Tämäntapaisia pitkähihaisia paitoja voisi käyttää myös kauniina bilevaatteina kiiltäväpintaisten housujen kanssa. Mitä pukisit yllesi illan elokuviin tai suosittuun trendikahvilaan? Uranaisen huoletonta vapaa-ajan tyyliä voisi kaunistaa nappilistalla tehostettu rento ribbipaita. Alaosaan kuuluvat tietysti ne kaikkein rakkaimmat merkkifarkut! Haluaisitko lisätä näyttävyyttä vielä huipputrendikkäillä ylipolvensaappailla ja neuletakilla, jossa on taiteellisia kuvioita?

Upeat pitkähihaiset paidat vaikuttavat tyyliisi positiivisesti

Inspiroiko sinuakin välillä tummanpuhuva tyyli ja toisinaan taas värejä hehkuvat kirjavat kuosit? Pitkähihaiset paidat kaunistavat carderobisi vivahteikkaalla huippusuunnittelulla ja mielikuvituksellisilla ideoilla! Jos ihailet vaatteiden hurmaavia kohokohtia, miten olisi hienostunut vesiputouskaulus tai 80-luvun henkinen venepääntie? Vai kiinnostaisiko kaula-aukkona elegantisti avonainen selkä tai upea off-shoulder? Ehkä oletkin hulluna trendikkäisiin huppuihin tai muodikkaisiin kietaisumalleihin. Jos tahdot hienostuneeseen asuusi ikiromanttisia ideoita, huomaa hyödyntää eri tavoin sijoitetut röyhelöt ja virkatut pitsit. Häikäisevä juhlatyyli taas suosii jumalaisia pitsikankaita, kiehtovia kirjailuja ja sensuellia läpikuultavuutta. Niihin yhdistyvät loistavasti korkokengät, joiden pinta kimaltaa ja hohtaa. Leikittelet varmaan mielelläsi muodikkailla kuoseillakin. Onko omaan makuusi vaikkapa huippusuosittu leopardikuosi tai korea kukkakuosi? Nythän kannattaa nauttia myös vastustamattomista raitakuoseista!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua