Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Mallisto
382 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jana-kengät eivät ole ainoastaan mukavat. Ne ovat niin mukavat, ettei niitä halua riisua lainkaan. Kaiken kukkuraksi mallit ovat ehdottoman muodikkaita ja lukeutuvat kauden hittituotteiden joukkoon.

Koska Jana satsaa nimenomaan käyttömukavuuteen, sopivat kengät täydellisesti jalkasi muotoihin. Saada catwalkien trendit pidettäviksi – sitä varten on Jana. Kerromme nyt, mitkä ovat omat suosikkimallimme.

Viisi trendikenkää Janalta

#saappaat: Jana-saappaiden vaatimaton eleganssi tekee niistä monipuolisesti yhdisteltävät. Nahan epäsäännöllinen väritys on omintakeinen yksityiskohta, profiilipohja ja tolppakorko tuovat tukevuutta ja tekstiilivuori lämmittää. Jykeväpohjaisten mallien ohella saatavilla on myös hienostuneempia, ohutpohjaisia kenkiä sekä käytännöllisiä tolppakorkoja.

#korkkarit: Käytännölliset toimistossa, sievät kaupungilla – korkokengät pystyvät kaikkeen. Tolppakoroilla onnistuu vaikka juokseminen, ja lisäksi ne saavat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta. Suosikkivärimme ovat konjakki, roosa ja klassinen musta.

#sandaalit: Matalat tai hillityillä tolppakoroilla – sandaalit nyt vain on kesällä pakko saada. Pohjallinen tekee kengistä miellyttävän pitää, leveät remmit taas ovat huippumuodikkaat. Jana-sandaaleiden kanssa sopivat kepeä mekko tai culottes-housut leveään paitaan yhdistettynä.

#nilkkurit: Janan valikoimasta löydät kaikkea pelkistetyistä chelsea-bootseista rokahtaviin biker-kenkiin. Kiiltonahkaosat tai yksityiskohdat, kuten niitit, vetoketjut tai nyöritykset, antavat nilkkureille ”sitä jotakin”. Pue niiden kanssa skinny-farkut ja ylisuuri neule.

#kävelykengät: Pelkistetyt ballerinat yhdessä kangashousujen, peruspaidan sekä farkkutakin kanssa; huippumuodikkaat tennarit tai yhtä hyvin pistokkaat yhdistettynä boyfriend-farkkuihin ja parkatakkiin – oli tyylisi mikä tahansa, Jana-mallistosta löydät siihen sopivat kengät.

Tutustu myös