Lasten pikeepaidat

444 tuotetta

Pikeepaita on huippumuodin luotettu klassikko, joka istuu niin siistiin luksustyyliin kuin sporttisen rentoihin asukokonaisuuksiin. Mukavasti istuvan siluettinsa vuoksi se on monen naperon lemppari. Lasten pikeepaidat ovat täynnä premium-merkkien klassikkoja, urheilullisia arjen luottopaitoja sekä kiinnostavia uutuuksia.

Lasten pikeepaidat sopivat vauhdikkaaseen arkeen

Pikeepaidat luotiin alun perin urheilijoita varten, joten on selvää, että niissä kohtaavat mukavuus, joustavuus ja miellyttävät materiaalit. Ne on yleensä poikkeuksetta valmistettu sataprosenttisesta puuvillasta ja ovat tämänkin takia ihanteellisia lasten arkipukeutumisessa hengittävyytensä vuoksi. Niiden siluetti on sporttinen, mutta terävät kaulukset ja hihojen siistit resorit tuovat tähän rakastettuun urheilupaitaan elegantin ilmeen. Voit valita pikeen joko lyhyt- tai pitkähihaisena. Löydät valikoimastamme niin rentoja kuin klassisen siistejä ja jopa hienostuneita siluetteja. Pikeepaita tunnetaankin urheilumaailman tyylikkäimpänä paitana, ja moni huippumerkki suunnittelee siitä oman versionsa jokaisena sesonkina. Erityisen hyvä juttu se on lasten vaatekaapissa, koska se on helppo yhdisteltävä ja sopii oikeastaan mihin tahansa tyyliin. Lasten pikeepaidat ovat täynnä vapaa-ajan klassikoita, jotka tuovat tyylikkään mutta rennon ilmeen lasten pukeutumiseen.

Näin luot pikeestä kolme erilaista tyyliä lapsille

Lapset arvostavat vaatteissaan mukavuutta, vanhemmat käytännöllisyyttä – polo-paidat ovat tätä ja sen lisäksi vielä huippumuodikkaita ja hyvännäköisiä. Arkeen ne tuovat sporttisen ilmeen. Ne sopivat niin poikien kuin tyttöjen tyylissä lempifarkkujen kaveriksi. Rennot tennarit ja huppari viimeistelevät tyylin. Tytöt voivat sovittaa pikee-t-paitansa myös farkkuhameen kanssa. Farkkutyylissä voi heittäytyä vähän villiksikin ja valita kirkkaan värin ja hauskan kuvion. Casual-henkinen klassikkotyyli syntyy chinoista tai bermuda-shortseista. Klassiset värit sininen, punainen ja valkoinen sekä ikoniset raidat sopivat rentoon paitatyyliin vaikkapa aurinkoisena kesäpäivänä. Jalkaan voi sujauttaa sandaalit tai loaferit. Farkku- tai varsity-takki näyttää hyvältä tässä kombossa. Pikeepaidat ovat hienostuneen siluettinsa vuoksi sopiva valinta myös poikien ja tyttöjen juhlatyyleihin. Pojat voivat yhdistää pikeen suoriin housuihin ja nauhallisiin kenkiin ja tytöt lyhyeen hameeseen, ballerinoihin ja sukkahousuihin. Kiinnostava kontrasti syntyy esimerkiksi röyhelöisestä hameesta ja sporttisesta paidasta. Juhlaväreiksi voi valita valkoista, mustaa tai heleitä pastellisävyjä.

Tutustu myös