Suositut filtterit
257 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hust & Claire hurmaa harmonisella värimaailmallaan ja saa vakuuttumaan kestävää kehitystä tukevalla suunnittelullaan, jossa korostuvat ympäristöystävällisyys ja ymmärrys siitä, mitä lapset vaatteiltaan toivovat.

Hust & Claire luo onnellisempaa lasten muotia

Kestävä kehitys on nouseva trendi erityisesti lasten muodissa. Skandimerkit ovat vaatteiden ympäristöystävällisyydessä edelläkävijöitä. Sen lisäksi pohjoismaisissa lasten vaatteissa korostuu käytännöllisyys. Liikkuva lapsi vaatii vaatteilta erityistä mukavuutta, joustavuutta ja kestävyyttä. Pesukertoja kerääntyy ja pienten lasten vaatteet vaihtuvat useaan kertaan jopa päivän aikana. Tämän tulee näkyä vaatteiden laadukkaissa materiaaleissa. Tämäkin tanskalainen lastenvaateyritys yhdistää suunnittelussaan muodin ja käytännöllisyyden. Pohjolan sää asettaa omat vaatimuksensa lasten muodille ja kerrospukeutuminen on hyvä keino päihittää vaihtelevat sääolosuhteet. Tanskalainen merkki tuo omaa osaamistaan huolettoman tyylikkääseen kerrospukeutumiseen. Valikoima tarjoilee laadukkaita vaatteita, jotka sopivat aina säänmukaiseen kerrospukemiseen. Muun muuassa brändin vaatteissaan käyttämät luonnonmateriaalit ovat ihanteellisia kerrostamisessa. Suuri osa merkin vaatteista valmistetaan sataprosenttisesta puuvillasta. Brändin vaatteissa on otettu huomioon myös eettisyys, mikä näkyy 1975 perustetun brändin toiminnassa siten, että se kiinnittää huomiota lapsityövoiman kitkemiseen ja eläinten oikeuksiin.

Helposti yhdisteltäviä vaatteita

Vaikka käytännöllisyys korostuukin skandimuodissa, Hust & Claire tietää, että pohjoismaiset vanhemmat ovat usein tarkkoja myös vaatteiden ulkonäöstä. Niitä tulee voida yhdistellä harmonisesti keskenään. Brändin vaatteiden hillityn neutraali värimaailma, jossa vallitsevina väreinä näkyvät harmaan, sinisen ja valkoisen sävyt, tekee yhdistelystä vaivatonta ja tyylikästä. Suloiset eläinhahmot ja klassiset printtikuvioinnit, kuten pallot ja tähdet, tuovat veikeitä yksityiskohtia pastellisen huurteisiin vaatteisiin. Herttaiset detaljit, kuten röyhelöt, korostavat vaatteiden suloista ilmettä. Lasten vauhdikas elämäntyyli on otettu huomioon merkin vaatteissa joustavina materiaaleina ja mukavasti istuvina siluetteina. Vauvojen tyylin valikoima tarjoilee suloisia bodyja ja legginsejä. Jo kävelemään oppineet taaperot ja isommat lapset viihtyvät hurmaavissa haalareissa, jotka eivät rajoita liikkumista. Pitkähihainen haalari on kiva kotiasu ja lyhythihaisen haalarin alle voi pukea tarvittaessa t-paidan tai poolon. Sievät mekot ja hauskat t-paidat sopivat niin legginsien, kangashousujen kuin farkkujen kanssa. Ulkoiluun merkki on valmistautunut trendikkäillä takeilla, joissa on sopivasti hullunkurisuutta lasten makuun.

Yhdistele ja sekoita