Vauvojen mekot

Suositut filtterit
917 tuotetta

Huippumukavat ja söpöt vauvojen mekot arkeen ja juhlaan

Etsitkö vauvojen mekkoja iloiseen arjen leikkiin, tai kenties hienoon juhlatilaisuuteen? Vauvan mekko on loistovalinta sekä arkeen, että juhlaan – sekä talveen, että kesään. Ihanan värikkäät eläin- sekä kukkakuosit koristavat erityisesti arkimekkovalikoimaamme, kun taas juhlamekoista löytyy koristeellisempia vaihtoehtoja esimerkiksi suloisilla röyhelö- tai pitsiyksityiskohdilla. Kesän hellepäivinä kevyt mekko viilentää pienokaisen leikkiä ja sopii hyvin esimerkiksi rannalle tai puistoon, kun taas talvisin pitkähihainen neulemekko pitää lämpimänä.

Vauvojen mekot ovat käteviä, sekä monikäyttöisiä vaatekappaleita. Käytännöllinen ja joustava mekko päällä lapsen on helppo temmeltää. Mekko ei purista, eikä tule tielle arjen seikkailuiden aikana. Mekot tarjoavat ilmavuutta ja vapautta liikkumaan opettelevalle pienokaiselle. Tämän lisäksi mekot myös näyttävät söpöltä ja niihin on hauska yhdistellä erilaisia vaatteita ja asusteita. Sääolosuhteiden mukaisesti mekkoa on myös helppo yhdistellä muihin vaatteisiin: kesäisin esimerkiksi sandaaleihin ja hellehattuun, kun taas talvella sukkahousuihin ja neuletakkiin. Mekon avulla voit suunnitella helposti kokonaisen asun yhden vaatekappaleen ympärille, eikä tarvitse jäädä pohtimaan erilaisten paitojen ja housujen mahdollisia yhdistelmiä.

Vauvojen mekot juhlaan ja pienikin nauttii

Oletko etsimässä vauvalle mekkoa esimerkiksi hääjuhlia, rippijuhlia tai syntymäpäiviä varten? Koko perheen laittautuessa on tärkeää, että myös vauvan asu sopii juhlan tunnelmaan ja on riittävän edustava. Vauvojen mekkojen juhlavuutta voivat lisätä erilaiset yksityiskohdat kuten rusetit tai koristeellinen kaulus, tai esimerkiksi pitsinen tai kiiltävä materiaali. Vaihtoehtoja löytyy sekä rennompaan, että virallisempaan juhlaan. Vauvojen juhlamekkojen värimaailma on herkkää ja pastellinsävyistä ja kuosit hienovaraisia, esimerkiksi kukkia tai ruutua. Vauvan juhla-asun voi kruunata mekon sävyyn sopiva panta ja sirot juhlakengät.

Iloiset kuosimme piristävät päivää

On tärkeää, että myös lapsi saa päälleen mieleisensä vaatteet. Värit ilahduttavat sekä lasta että vanhempaa ja sopivat hyvin vauvojen ja lasten maailmaan. Jo pienet vauvat pitävät iloisten ja kirkkaiden kuvien katselusta. Värikkäät kuosit onkin suunniteltu lasten mieltymysten mukaan ja voit valita kuosin esimerkiksi suosikkieläimen, värimaailman tai piirretyn hahmon mukaan. Vaihtoehtoja löytyy sekä Disney-faneille, että eläinrakkaille – sekä hurjapäille, että pikku haaveilijoille. Pue vauvasi esimerkiksi sarjakuvahahmoon perustuvaan tai hevosaiheiseen mekkoon. Kuvioita löytyy aina raitakuosista pilkkuihin, ja sydänkuvioista nallekarhuihin. Valitse vauvojen mekko oman makusi sekä pienokaisesi persoonan ja suosikkien perusteella.

Mekkoja suunnitellessa on leikitelty erilaisilla materiaaleilla. On pitsiä, trikoota, collegekangasta sekä neuletta ja voit valita materiaalin haluamasi käyttötarkoituksen perusteella. Syys- ja talvisäähän soveltuu hyvin lämpimämmät materiaalit kuten college ja neule, kun taas keväisin ja syksyisin puuvilla tai esimerkiksi kevyt farkkumekko voi olla loistovalinta. Voit myös valikoida mieltymyksesi mukaan mekkoja, joiden valmistuksessa on huomioitu esimerkiksi materiaalien uudelleenkäyttö tai päästöjen vähentäminen. Vauvojen mekot suovat tilaa mielikuvitukselle, sekä asujen stailaukseen että ne päällä leikittäviin leikkeihin. Suloiset vauvojen mekot piristävät varmasti koko perheen päivää väreillään, sekä ihanilla kuvioillaan.