Suodatin

Lasten välikausitakit

377 tuotetta

Säällä kuin säällä ovat lapset ulkoleikki päällä. Sadepisaroiden ropina kutsuu Maisaa ja Topia ulos leikkimään, puistoihin ja poluille temmeltämään. Säistä epävakaista ei ole harmia, kun pojan pukeutumisessa on trendikästä charmia. Tytön parka, ei sekään ole sateelle arka. Säänkestävää, helposti pestävää ja hyvin hengittävää materiaalia on lasten välikausitakit, joita kannattaa vaalia ja runsain määrin kaappiinsa haalia!

Lasten välikausitakit – monen sesongin luottovaatteet

Etsitpä tyttärellesi herkullisen väristä kevättrenssiä tai pojallesi kunnon kuoritakkia syksyn viimaa vastaan, tärkeintä on löytää takki, joka sopii lapsen omaan tyyliin ja vaatteen käyttötarkoitukseen. Kesää kohti kevenevän takin on hyvä olla vettähylkivä ja kevyesti vuorattu. Takin alle mahtuu helposti pitkähihainen paita tai ohut neule. Pimeneviin syysiltoihin sopii paremmin kevyesti topatut lasten välikausitakit, joita koristaa turvaa lisäävä heijastin.

Vaikka välisesongit ovat pitkiä, ei samaa takkia tarvitse pitää aina ja kaikkialla. Kyläilyyn sopii hienostunut malli ja pihaleikkeihin vauhdikasta menoa paremmin kestävä takki. Jos lapsesi haluaa leikkiä tyyleillä, mikset hankkisi hänelle muutaman muunkin ihanuuden: värikkään kuoritakin toppaliivin alle, hupullisen farkkutakin rentoihin iltapäiviin ja kevyttoppatakin ensi- ja jäähyväislumien varalle. Muoti voi olla lastenkin leikkiä!

Trenditietoinen teini tietää mitä haluaa. Oma tyyli on tärkeä asia eikä enää leikkiä. Nuorten lasten välikausitakit mukailevat aikuisten muotia, mutta niiden muotoilu, värit ja kuviot luovat ikäluokan oman tyylin. Teini pukeutuu mielellään huippubrändin univormuun ja sulautuu muiden nuorten iloiseen joukkoon. Vaatiihan elämän paras aika elämän parhaat vaatteet!

Yhdistele ja sekoita

Toppatakissa tulee kuuma, huppari on liian viileä. Säästä ei oikein ota selvää: välillä vihmoo, välillä aurinko lämmittää kesäisesti. Siitä tietää, että on aika ottaa kevyet välikausitakit esille. Myös sadetakeille on näinä vuodenaikoina käyttöä. Lasten ulkoiluvarusteet ovat tärkeässä asemassa, sillä jos takki on liian kuuma tai kylmä, ulkoilu ei ole mukavaa. Ja ulkoilun olisi syytä olla erityisen mukavaa, jotta lapset saavat kulutettua energiaa sekä runsaan annoksen raitista ilmaa säästä riippumatta! Kevyissä välikausitakeissa sopii ulkoilla niin syksyllä kuin keväälläkin, joten takkivalikoimassa on niin vaaleita keväisiä takkeja kuin syksyisiä, talvea enteileviä mallejakin.

Tyttöjen välikausitakit ovat hurmaavan värisiä!

Ohuet toppatakit ovat välikausitakkien aatelia. Ne pitävät tuulta ja viimaa, mutta eivät saa läkähdyksiin! Tyttöjen toppisten värimaailma on suloinen: on vadelmanpunaista, persikkaa ja pinkkiä. Ohutta toppatakkia voi pitää koko päivän. Kun aurinko näyttäytyy, takkia voi pitää rennon tyylikkäästi auki, ja lämpimänä pysymisen voi varmistaa hienolla kaulahuivilla tai -liinalla. Illalla vetoketju vedetään kiinni ja kaulahuivi sidotaan tiukemmin. Välikausitakkien tyyliin kuuluu myös huppu, joka korvaa tarvittaessa pipon ja suojaa yllättäviltä sadepisaroilta. Värikkäiden takkien seuraksi sopivat tummansiniset farkut ja vaalea kaulaliina. Lätäkkökelillä tyylin kruunaavat hilpeän väriset kumisaappaat, muulloin tennarit ovat luottoratkaisu! Tyttöjen välikausitakkivalikoimassa on myös sporttisia malleja, joita kelpaa käyttää vaikka metsässä leikkiessä. Ne ovat mukavan väljiä ja kestäviä. Syksyn ja kevään juhlatyyliä varten kannattaa hankkia tyttömäisesti leikattu siisti takki. Ero syntyy värimaailmasta ja materiaalista. Söpöjä takkeja sopii käyttää hameen tai mekon, paksujen sukkahuosujen ja vaikkapa klassisten lakerikenkien kera!

Pusakoita ja sporttitakkeja pikkupojille

Pusakkamalliset välikausitakit käyvät oivasti kouluun ja juhliinkin. Juhlissa alle puetaan kauluspaita ja kouluun huppari, jonka hupun voi jättää tyylikkäästi roikkumaan takin ulkopuolelle. Maastovärit ja sporttiset vihreät ja siniset ovat ulkoilutakkien suosittuja värejä. Ja kun leikkaus on vielä väljä ja pintamateriaali kestää oksien raapaisut, pyörällä kaatumiset ja vesisateen, mikään ei pidättele seikkailuihin heittäytymistä vaikkapa syysmyrskyssä! Mukavuus on muunkin asun pääasia, joten pitkävartiset tennarit ja farkut sopivat myös poikien välikausityyliin. Lippis ja kaulaliina ovat puolestaan välikauden ykkösasusteet!