Lasten uimapuvut

Suositut filtterit
548 tuotetta

Hauskat lasten uimapuvut kannustavat vesileikkeihin

Lasten uimapuvut -valikoima meillä Zalandolla on kattava kokoelma kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille soveltuvia uimapukuja. Malleja löydät niin ensi kertaa altaaseen sylikyydillä matkustaville vauvoille kuin kilpauintia jo tovin treenanneille nuorille.

Lasten ja nuorten kokouimapuvut ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä. Kaikille uimareille löytyy juuri omaan makuun sopiva vaihtoehto kattavasta valikoimastamme. Mieluisalla värillä tai hauskalla kuvioinnilla varustettu uimapuku houkuttelee lasta lähtemään uimahalliin tai lähirannalle.

Sopivia malleja lasten uimapuvut -valikoimasta löydät jokaisen tarpeeseen istuvina. Hauskat potkupukutyyppiset uimapuvut lakkeineen päivineen sopivat hauskaksi vauvauinnin asusteeksi. Pienelle uimarille rentoon rantatemmeltämiseen soveltuu puolestaan erinomaisesti erillisestä paitaosasta ja uimashortseista koostuva kokonaisuus. Klassiset uimapuvut soveltuvat puolestaan jämäkän istuvuuden vuoksi parhaiten uinnin opetteluun ja pidempilahkeisina sekä -hihaisina myös hieman vaativampiinkin vesiurheilulajeihin.

Materiaaleiltaan kestävät uima-asut runsaaseen käyttöön

Lasten uima-asut ovat parhaimmillaan kestäviä ja teknisesti korkealaatuisia ja tarjoavat esimerkiksi riittävästi joustoa ja pitkää käyttöikää. Niiden tulee luonnollisesti tuntua myös päällä mukavilta. Nämä ominaisuudet löydät valikoimamme uimapuvuista helposti. Lisäksi lasten uimapuvut ovat ulkonäöltään erittäin houkuttelevia ja monipuolisia.

Käytännöllisyyden ja hauskan ulkoasun lisäksi meillä Zalandolla löytyy reilusti myös luonnonmukaisin menetelmin valmistettuja lasten uimapukuja. Nämä tunnistat vihreästä Kestävä kehitys -merkistä. Tuotesivulla voit tutustua tarkemmin niihin luonnonmukaisuusmenetelmiin, mitä tuotteessa on käytetty.

Lasten uimapuvut löytyvät esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettuina tai vähintään 70-prosenttisesti luomumateriaaleista tehtyinä. Näin valmistetut tuotteet vähentävät luonnolle niiden valmistuksesta syntyvää taakkaa.

Ihanien värien ja kuosien maailma

Lasten uimapuvuissa merkittävää roolia näyttelevät ihanan räikeät ja värikkäät kuosit. Pienokaisten uima-asuissa ei oikeastaan voikaan olla liikaa värejä ja hauskoja kuvioita. Hyvänä lisäetuna räikeässä uimapuvussa on, että vilkkaallakin rannalla vanhemmat näkevät, missä juniori viipottaa.

Anna lapsesi olla mukana valitsemassa hauskaa uimapukukuosia lukemattomista vaihtoehdoista, joiden joukosta löytyy niin eläinaiheisia, kukkakuvioituja kuin abstraktimmin väritettyjä malleja. Näin itse valittu malli kannustaa uimaan entistäkin enemmän.

Sopiva uimapuku lapselle on hyvin istuva ja täten mukava päällä. Lisäksi sen tulee kestää käyttöä hyvin ja vieläpä näyttää miellyttävältä. Kaikki nämä ominaisuudet löytyvät valikoimamme ihastuttavista vaihtoehdoista. Kannusta lastasi rannalle ja altaaseen hienon uimapuvun voimin.