Lasten uimapuvut

131 tuotetta

Uimapuku on parhaimmillaan silloin, kun se on teknisesti korkealaatuinen ja kestävä, tuntuu päällä mukavalta ja ulkonäöltään suorastaan kutsuu lähtemään rannalle pulikoimaan tai altaaseen uintitekniikkaa treenaamaan. Käytännölliset lasten uimapuvut pysyvät hyvin yllä aalloissa polskiessa ja rannalla leikkiessä, ja ihanan värikkäät kuosit pääsevät kokouimapuvuissa täyteen oikeuteensa. Lasten uimapuvuissa ei voikaan koskaan olla liikaa värejä, iloisia kuvioita ja hyvää tuulta.

Klassinen kokouimapuku on malliltaan useimmiten lahkeeton, olkaimellinen ja selästä avonainen, ja se sopii bikineitä paremmin myös uinnin treenaamiseen, oli kyseessä sitten uimaan opetteleva lapsi tai jo pidempään kilpauintia treenannut nuori. Kokouimapuvun tunnun mutta suuremman variaation vapauden tuovat pitkästä toppimallisesta yläosasta ja erillisestä alaosasta koostuvat uimapuvut. Pitkälahkeiset ja -hihaiset uimapuvut on puolestaan suunniteltu antamaan erityisen hyvää suojaa vaativassakin vesiurheilussa.

Lasten uimapuvut kutsuvat rannalle ja altaaseen

Lasten uimapuvut ovat täynnä värejä ja näyttäviä kuoseja. Trooppiset kukat kukkivat niissä kirkkaina ja hehkuvina, ja eläinhahmot on printattu niihin ihanan suuriksi ja sympaattisiksi. Toisinaan uimapukuun on mahdutettu jopa kokonainen maisema kasveineen ja eläimineen. Pelkistetymmän tyylin ystävät löytävät suosikkinsa yksivärisen raikkaista sävyistä, muodikkaista ornamenttikuvioista tai tyylikkäillä graafisilla elementeillä, kuten raidoilla, palloilla tai tähdillä viimeistellyistä uimapuvuista. Hauskat kuosit kannustavat etenkin pieniä lapsia vedessä viihtymiseen ja tärkeän uimataidon opetteluun, kun taas sporttisen yksinkertaiset mallit ottavat vaikutteita kuuluisien kilpauimareiden uimapuvuista.

Valikoimiimme kuuluu myös lahkeellisia ja hihallisia uimapukumalleja, jotka sopivat erityisen hyvin suojaamaan herkkää ihoa voimakkailta aalloilta sekä vedessä erityisen vahvana ilmenevältä auringon säteilyltä. Paksummasta kankaasta valmistetut lasten uimapuvut sopivat loistavasti myös surffauksen alkeita opettelevalle vesipedolle, ja niiden designissa voikin aistia suuren maailman rantojen värikkään surffikulttuurin tunnelmaa. Lahkeelliset ja hihalliset mallit tuovat myös sulavaa virtaviivaisuutta kilpauintiin.

Yhdistele ja sekoita