Lasten sadevaatteet ja sadeasut

Suositut filtterit
393 tuotetta

Lasten sadevaatteet hauskimpiin ulkoleikkeihin

Harva asia kiehtoo perheen pienimpiä yhtä paljon, kuin maahan sadekeleillä kertyvät lätäköt. Pukemalla pienokaisille sopivat lasten sadevaatteet voi lätäkköjen läiskyttelyn hoitaa suhteellisen kuivana. Kunhan muistat itsekin suojautua!

Meillä Zalandolla löydät satoja lasten sadevaatteita, joissa sadekelilläkin tapahtumat ulkoilut ja leikit voi hoitaa mukavissa merkeissä. Heikomman sään ei kannata antaa pilata ulkoilusuunnitelmia. Päinvastoin, erityisesti pienemmät lapsethan suorastaan villiintyvät vesileikeistä. Korkealaatuisilla ja päällä mukavilla sadevaatteilla puettuna lapsi pysyy kuivana ja turhilta vilustumisiltakin saatetaan hyvinkin välttyä.

Sopivat lasten sadevaatteet löydät tietysti kymmenissä mielenkiintoisissa väreissä ja kuoseissa. Myös erilaiset tarpeet ja lapsen kasvuvaiheet on huomioitu tarjonnassa mainiosti. Aivan pienimmille soveltuvat haalarit, taaperoiden ihastuttavat takkien ja housujen yhdistelmät, sekä hieman jo kasvaneille nuorille suunnatut neutraalimmat takit antavat kaikenikäisille lapsille paljon vaihtoehtoja. Jopa erilaisiin lämpötiloihin soveltuvat ratkaisut ovat saatavilla muun muassa vuorattujen, kylmille keleille sopivien takkimallien muodossa.

Sadetakit ihanan pirteissä väreissä

Kymmenien saatavilla olevien laatubrändien tarjonnassa kestävyys ja laadun korkea taso ovat luonnollisesti tärkeässä roolissa myös lasten sadevaatteissa. Lapsille suunnatut sadevaatteet ovat samalla mitä mainioin värien ja pirteiden kuosien leikkikenttä. Lasten sadetakit antavatkin todellisen mahdollisuuden mitä hauskempiin ratkaisuihin.

Klassiset kirkkaanpunaiset, -keltaiset ja muut yksivärisin kuosein varustetut sadetakit ovat aina hyvä ratkaisu. Lasten sadetakkien kohdalla on helppo myös korostaa pienokaisen asennetta ja mielenkiinnon kohteita. Hauskat dinosaurus-, kukka- ja autokuosit ovat aina paikallaan. Myös hymyn huulille tuovat leikkisillä silmillä ja korvilla varustetut huput ovat monen mieleen. Erityisesti murrosikään päässeet lapset saattavat puolestaan haluta jo hieman neutraalimpia tummia ja yksivärisiä ratkaisuja sadetakeissaan. Valinnanvaraa todellakin löytyy!

Hauskuuden ohella värikkäistä ratkaisuista on ihan oikeita hyötyjäkin. Tunnistettavaan kuosiin pukeutuneen pienokaisen paikantaminen leikkikentän tai vaikkapa urheilutapahtuman vilskeestä on helpompaa. Hieman kasvaneiden lasten kanssa uusien sadevaatteiden hankinta on hauska myös toteuttaa yhdessä, kuullen lapsen omaakin mielipidettä ja samalla yhteistä aikaa viettäen. Meillä Zalandolla ostokset voitte tehdä yhdessä vaikka kotisohvan nurkasta käsin!

Tulevaisuutta huomioivia materiaaleja

Lapsille suunnatuissa sadevaatteissa materiaalien korkea taso, mukavuus ja käytännöllisyys ovat merkittävässä roolissa. Perinteisen “lapsissa on tulevaisuus” -sanonnan hengessä on monissa tuotteissa myös ajateltu kestävää kehitystä ja luonnon tulevaisuutta.

Meillä Zalandolla onkin saatavilla kymmeniä lasten sadevaatteita, joissa kestävä kehitys on huomioitu erilaisin ratkaisuin. Yleisin valmistusmateriaali sadevaatteissa on muovia hyödyntävä polyesteri, joten myös yleisin kestävän kehityksen ratkaisu on ollut kierrätettyjen materiaalien hyödyntäminen tuotteiden valmistuksessa. Näin materiaalien elinkaarta on saatu pidennettyä ja täten vähennettyä maapallolle kertyvän jätteen määrää.

Voitkin halutessasi valita esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistetut takit tai ihastuttavat vauvojen sadehaalarit. Käytännöllisin henkselein varustetut kurahousut ovat myös saatavilla monissa väreissä, ja vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna. Päädyt lapselle uusia sadevaatteita hankkiessasi sitten perinteisin menetelmin tai kestävään kehitykseen nojaavin tavoin valmistettuihin tuotteisiin, voit olla varma hyvästä laadusta ja lapsen mukavista oloista märilläkin keleillä!