Lasten sadetakit & -puvut

212 tuotetta

Sataa, sataa ropisee... Lapsena sadepäivät eivät harmita samalla tavalla kuin aikuisena usein käy. Päinvastoin! Lätäköissä hyppiminen ja märällä hiekalla leikkiminen ovat oivaa vaihtelua tavallisiin leikkeihin. Jotta leikeistä voi nauttia täysin siemauksin, varusteiden on oltava pätevät. Silloin ei palele, kun vesi pysyy kaukana ihosta. On myös tärkeää, että energiaa pääsee purkamaan kelillä kuin kelillä. Jos takki ei ole kunnollinen, sateeseen ei huvita lähteä. Mutta kunnon sadevarusteissa hetkittäinen kaatosadekaan ei haittaa! Ei siis ole aivan yhdentekevää, millaisen sadetakin perheen nuoremmille valitsee. Somia lasten sadetakkeja valmistetaan hilpeissä väreissä, joten niiden pukeminen on ilahduttava hetki niin lapselle kuin tämän vanhemmallekin!

Lasten sadetakit ovat harmaan päivän väripilkku

Lasten sadetakkimuoti on hyvin monipuolinen. Suunnittelussa otetaan käytännöllisyyden lisäksi huomioon myös tyyli. On klassisia värikkäitä malleja, jotka otetaan esiin vain sateen tullen. Sadetakkien kirkkaat värit, raidat ja pallot henkivät nostalgiaa ja muistuttavat lapsuuden sadepäivien seikkailuista. Niiden rinnalla on tavallisia takkeja muistuttavia ja sateelta suojaavia ulkotakkeja. Ne sopivat seikkailuja rakastaville rasavilleille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää aikaa ulkona säässä kuin säässä. Kesken kaiken yllättävä sadekuuro ei pilaa leikkejä, kun siihen on varauduttu oikeanlaisin varustein. Söpöjä värejä ja kuvioita arvostavat lapset pitävät tietysti vaaleanpunaisista sadetakeista, hempeilystä piittaamattomat puolestaan pukeutuvat mielellään esimerkiksi reippaisiin tummansinisiin tai vihreisiin sadevaatteisiin.

Säässä ei koskaan ole vikaa - tarvitaan vain oikeat varusteet!

Sadetakkeja lapsille valmistavat monet tunnetut vaatemerkit, ja niitä valmistetaan myös eri vuodenaikoja ajatellen. Ohuet, muiden vaatteiden päälle puettavat ja väljät sadetakit sopivat kesäsateeseen ja viileämmällä säällä niiden alle voi pukea vaikka villapaidan. Nepparikiinnitys on kätevä, sillä nepparitakki on helppo avata ja sulkea jopa hanskat kädessä. Räntää ja lumileikkejäkin ajatellen paras ratkaisu on vuorellinen takki. Sadetakit myös suojaavat tuulelta, etenkin kun huppua voi kiristää, jottei se lennähdä tuulen mukana päästä. Muista myös heijastin, kun säät pimenevät! Joissain takeissa on jo valmiiksi heijastavat nauhat. Kunnon sadetakki tekee lapsesta säätä pelkäämättömän ja ulkoilmaa rakastavan seikkailijan!

Tutustu myös

Lasten sadetakit

Lasten muoti on ilahduttavan monipuolista ja se näkyykin vahvasti lasten ulkovaatteissa, ja niin myös sadetakeissa. Useat merkit ovat panostaneet sadevaatteiden designiin ja nykyään löytyykin takkeja joka lähtöön, ei pelkästään sateisiin ulkoilupäiviin. Siistimpää asua vaativalle kaupunki- tai kyläretkellekin voi lähteä sadetakissa, kun valitsee malliksi muodollisemman takin. Lasten sadetakkeja on tarjolla perinteisiä vuorettomia malleja, jotka voi pukea esimerkiksi paksun neuleen päälle tai jopa ohuemman tavallisen takin päälle. Lisäksi saatavilla on lyhyitä sporttimalleja, sekä kaikkea tältä väliltä. Moniin takkimalleihin on saatavilla samanväriset tai -tyyliset housut.

Useimmat tytöt elävät lapsuudessaan läpi pinkin vaiheen, ja silloin lapselleen kannattaakin valita takki hempeiden vaaleanpunaisten tai energisten pinkkien joukosta. Monet lapset ovat tarkkoja omasta tyylistään jo varhain, joten heidät kannattakin ottaa mukaan vaatteita valitsemaan. Sadevaatteet voivat joskus tuntua lapsen mielestä tylsiltä pukea päälle, joten niiden kohdalla tulisikin kiinnittää erityistä huomiota siihen, että värit ja kuviot miellyttävät vanhempien lisäksi myös lasta.

Lasten sadetakit joka lähtöön - vahvoja värejä, upeita kuvioita ja hauskoja yksityiskohtia

Lasten vaatteissa seikkailee paljon eläinhahmoja, mutta myös aikuisten muodissa suositut eläinprintit, kuten leopardikuvio, ovat kantautuneet lasten muotiin. Sadetakeissa tyylejä ja värejä löytyy valtava määrä, joten omaan makuun sopivan takin löytäminen on helppoa. Tarjolla on esimerkiksi pariisilaista eleganssia pallokuvioidussa takissa, sporttilookia pusakkamaisessa mallissa tai väreillä leikittelyä raidallisessa versiossa. Todelliselle hempeilijälle löytyy upeita kukkakuvioita ja perusvärien ystävälle ikoninen sadevaatteiden klassikkoväri, energinen keltainen.

Huppu kuuluu sadetakkien perusominaisuuksiin, sillä erityisesti pienokaisten kohdalla pään suojaaminen sateella on todella tärkeää. Vuorelliset lasten sadetakit sopivat täydellisesti Suomen kylmiin kuukausiin aina syksystä kevääseen, ja miksei toisinaan kesälläkin, kun oikein kylmät ilmat yllättävät. Pidemmät trenssimäiset mallit sopivat erinomaisesti myös juhlavaatteiden päälle sateisilla ilmoilla. Löydät nyt lasten sadetakeista myös aikuisten muodista tuttuja elementtejä, kuten mustavalkoista eleganssia, vahvoja väripalkkeja ja upeita printtejä. Valitse jo tänään yhdessä lapsesi kanssa teitä molempia miellyttävä sadetakki, unohtamatta tietenkään asuun sopivia vedenpitäviä housuja ja kenkiä.