Lasten sadetakit

Suositut filtterit
313 tuotetta

Lasten sadetakit

Lasten muoti on ilahduttavan monipuolista ja se näkyykin vahvasti lasten ulkovaatteissa, ja niin myös sadetakeissa. Useat merkit ovat panostaneet sadevaatteiden designiin ja nykyään löytyykin takkeja joka lähtöön, ei pelkästään sateisiin ulkoilupäiviin. Siistimpää asua vaativalle kaupunki- tai kyläretkellekin voi lähteä sadetakissa, kun valitsee malliksi muodollisemman takin. Lasten sadetakkeja on tarjolla perinteisiä vuorettomia malleja, jotka voi pukea esimerkiksi paksun neuleen päälle tai jopa ohuemman tavallisen takin päälle. Lisäksi saatavilla on lyhyitä sporttimalleja, sekä kaikkea tältä väliltä. Moniin takkimalleihin on saatavilla samanväriset tai -tyyliset housut.

Useimmat tytöt elävät lapsuudessaan läpi pinkin vaiheen, ja silloin lapselleen kannattaakin valita takki hempeiden vaaleanpunaisten tai energisten pinkkien joukosta. Monet lapset ovat tarkkoja omasta tyylistään jo varhain, joten heidät kannattakin ottaa mukaan vaatteita valitsemaan. Sadevaatteet voivat joskus tuntua lapsen mielestä tylsiltä pukea päälle, joten niiden kohdalla tulisikin kiinnittää erityistä huomiota siihen, että värit ja kuviot miellyttävät vanhempien lisäksi myös lasta.

Lasten sadetakit joka lähtöön - vahvoja värejä, upeita kuvioita ja hauskoja yksityiskohtia

Lasten vaatteissa seikkailee paljon eläinhahmoja, mutta myös aikuisten muodissa suositut eläinprintit, kuten leopardikuvio, ovat kantautuneet lasten muotiin. Sadetakeissa tyylejä ja värejä löytyy valtava määrä, joten omaan makuun sopivan takin löytäminen on helppoa. Tarjolla on esimerkiksi pariisilaista eleganssia pallokuvioidussa takissa, sporttilookia pusakkamaisessa mallissa tai väreillä leikittelyä raidallisessa versiossa. Todelliselle hempeilijälle löytyy upeita kukkakuvioita ja perusvärien ystävälle ikoninen sadevaatteiden klassikkoväri, energinen keltainen.

Huppu kuuluu sadetakkien perusominaisuuksiin, sillä erityisesti pienokaisten kohdalla pään suojaaminen sateella on todella tärkeää. Vuorelliset lasten sadetakit sopivat täydellisesti Suomen kylmiin kuukausiin aina syksystä kevääseen, ja miksei toisinaan kesälläkin, kun oikein kylmät ilmat yllättävät. Pidemmät trenssimäiset mallit sopivat erinomaisesti myös juhlavaatteiden päälle sateisilla ilmoilla. Löydät nyt lasten sadetakeista myös aikuisten muodista tuttuja elementtejä, kuten mustavalkoista eleganssia, vahvoja väripalkkeja ja upeita printtejä. Valitse jo tänään yhdessä lapsesi kanssa teitä molempia miellyttävä sadetakki, unohtamatta tietenkään asuun sopivia vedenpitäviä housuja ja kenkiä.