Tarhatossut

Suositut filtterit
94 tuotetta

Söpöimmät tarhatossut moneen makuun

Lasten tarhatossut pitävät jalat lämpiminä, suojaavat niitä likaantumiselta ja antavat enemmän vakautta leikkien aikana. Tästä huolimatta monet eivät ole varmoja, ovatko tossut tarpeellisia tai suositeltavia pienille lapsille. Syynä tähän epävarmuuteen on se, että joidenkin lääkäreiden mukaan lapsen jalkojen lihasten ja nivelten kehitystä edistetään parhaiten, kun lapsi kulkee paljain jaloin. Jos kuitenkin valitset oikean kokoiset tossut ja valitset laadukkaan tossuparin, ne voivat myös tukea hyvin pienen lapsen jalkoja.

Vauvan pienet, suloiset jalat ovat alusta alkaen hyvin pehmeät, koska ne koostuvat rustokudoksesta. Vauvan jalassa ei ole vielä selvää kaarta, vaan se on litteä. Kaari alkaa muodostua vasta, kun vauva alkaa hitaasti oppia kävelemään. Kun pieni lapsi alkaa liikkua tai kävellä erityyppisillä alustoilla ja kokeilla erilaisia liikkeitä, jalkaterän lihasten ja tasapainon kehittyminen alkaa ja tarpeen voi tulla myös tossujen ostaminen.

Jos esimerkiksi kotisi tai tarhapaikan lattia koostuu pääasiassa laatoista, lapsesi jalat pysyvät mukavimmin ja puhtaimpina hyvissä tossuissa. Jos valitset tossut, joissa on liukumaton pohja, voit ehkäistä myös liukastumisia ja kaatumisia. Ihannetapauksessa pohjan tulisi olla pehmeä ja joustava, jotta se istuu oikein lapsen jalkaan ja tukee sen kehitystä. Kun lapset leikkivät, heidän jalkansa alkavat usein hikoilla, joten sinun kannattaa myös valita tossut, jotka on valmistettu hengittävistä materiaaleista, kuten puuvillasta tai villasta.

Lukuisia ihania lasten tossuja kätesi ulottuvilla

Pidä pienet varpaat lämpiminä lasten tossumallistomme avulla. Pikkulapset rakastavat erityisesti kuvioituja tossumalleja, kun taas vanhemmat lapset pitävät lasten mokkasiinitossuista ja yksinkertaisista malleista mutta kirkkaista väreistä. Meiltä löydät lasten tossut, joita on monenlaisia tyylejä ja värejä. Ne ilahduttavat nirsoimmankin lapsen mieltä.

Päiväkotiin tai tarhaan vanhemmat valitsevat usein tossut, joissa on muotopohja, jotta heidän lapsensa ei liukastu leikkien aikana. Perinteisissä tossuissa on neulottu kuminauha, joka tarjoaa runsaasti tilaa varpaille.

Lasten tossuja valittaessa turvallisuus on yleensä vanhempien tärkein huolenaihe, sillä suloiset pienet jalat juoksevat ja hyppivät yleensä taukoamatta, joten luistamattomat pohjat ovat tästä syystä erittäin suositeltavia. Muista kuitenkin välttää tossuja, joissa on pieniä helposti irtoavia osia, kuten paljetteja tai helmiä, jos kodissasi tai tarhassa on pieniä vauvoja, etteivät pienet osat joudu heidän suuhunsa.

Tepsuttele selaamaan tossuvalikoimaamme

Jopa kuumina päivinä et halua, että lapsesi jalat ovat hikiset. Siksi suosittelemme laadukasta, luonnollista puuvillaa lasten tossujen parhaaksi materiaaliksi. Puuvilla on kevyttä, hengittävää ja imee itseensä ylimääräisen kosteuden eli hiki ja hajut eivät pääse valloilleen. Lisäksi tämä luonnonkuitu on erityisen miellyttävä iholle ja tarjoaa poikkeuksellisen mukavuutta.

Kun ulkona on lunta ja tuulee, lapsesi jalat ansaitsevat mukavat ja lämpimät tossut. Lasten tossut, jotka on valmistettu hienosta villasta, ovat pehmeät, villaiset ja lämpimät. Lapset käyttävät tossujaan paljon, joten kestävyys ja pestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Muistathan aina seurata valmistajan hoito- ja pesuohjeita maksimoidaksesi tossujen käyttöiän.

Saatavilla on monenlaisia tyylivaihtoehtoja pörröisistä eläinhahmoista pelkistettyihin tossuihin, joten ota lapsesi mukaan päätöksentekoon ja selatkaa valikoimaamme yhdessä. Se on myös hauska tapa viettää iltapäivä yhdessä lasten kanssa ja antaa heidän tutustua omaan tyyliinsä.