Kengät

Suositut filtterit
186 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Monikäyttöiset Pavement-kengät sopivat sekä arkeen että juhlaan

Pitkään ajateltiin, ettei naisella voi olla liikaa kenkiä. Mutta ajat ovat muuttuneet. Minimalismin nostettua päätään laatu painaa vaakakupissa määrää enemmän. Laadukkaat kengät tarjoavat nimittäin kaiken samassa paketissa; ne ovat paitsi kestävät ja tyylikkäät, myös mukavat jalassa.

Pavement-kengät ovat ne jokaisen kaipaamat laatukengät – arjen sekä asukriisien pelastajat. Zalandon kattavasta valikoimasta löytyy kaikenlaisille pukeutujille varmasti mieluinen malli sekä tyyli. Materiaaleja on monenlaisia ja jokaisella niistä on omat hyvät ominaisuutensa. Nahkanilkkurit kestävät kovemmatkin kolhut, luonnonkumista tehdyt saappaat taas ovat loistava valinta sateisempana päivänä. Talvisaappaiden lämmin villavuori puolestaan huolehtii siitä, etteivät varpaat palele kovemmillakaan pakkasilla eikä varvassandaalien ansiosta helteellä tarvitse hikoilla. Kotipäivänä voi vetäytyä sohvan nurkkaan mokkanahkatohveleiden kanssa nauttimaan hyvästä kirjasta.

Pavementilta löydät siis itsellesi kengät kaikenlaisia kelejä ja tilanteita varten, minkä lisäksi useimmat kengät ovat niin monikäyttöisiä, että niissä kulkee useamman vuoden ajan. Nyt voit siis valita itsellesi muutamat hyvät luottokengät ja käyttää niitä pitkään ja pienellä hiilijalanjäljellä. Monikäyttöisillä kengillä kuljet niin toimiston käytävillä, kaupungin kaduilla, paremmissa kekkereissä kuin koiran kanssa lenkilläkin. Ne eivät petä tai jätä.

Kävele vaikka maailman ääriin

Pavement-kengät on tehty sopimaan – jopa paremmin kuin lasikenkä tutussa lastensadussa. Ne eivät hierrä, purista tai kiristä, vaan mukautuvat jalan muotoon juuri niin kuin kunnon kenkien kuuluukin. Ne ovat niin mukavat, että niillä kävelee vaikka maailman ääriin. Ne tarjoavat sen ihanan tunteen siitä, että jalka pääsee lepäämään. Tämä tunne on tullut epäilemättä tutuksi kelle tahansa, joka saa vihdoin potkaistua epämukavat jalkineensa kipeistä jaloistaan pitkän päivän jälkeen.

Kenkiä suunnitellessa on panostettu erityisesti kestävyyteen, minkä ansiosta kengissä kulkee paitsi kauan, myös kauas. Nämä luottokenkäsi vievät sinua siis pitkälle elämässäsi ja ovat siitäkin syystä oiva sijoitus. Niitä on helppo hoitaa, minkä ansiosta ne pysyvät pitkään lähes uuden veroisina.

Hemmottele siis itseäsi näillä uusilla luottojalkineilla, joilla jaksaa seisoskella ja talsia pitkiäkin päiviä – jalkasi kiittävät sinua. Zalandon nopealla toimituksella saat ne käsiisi pikaisesti.

Vastuullisesti tyylistä tinkimättä

Synkempienkään säiden koetellessa ei tarvitse tinkiä enää tyylistä ja tyytyä kehnojen kelien lisäksi myös kehnoihin kenkiin. Nyt voit piristää yksinkertaista sekä muutoin tavanomaista asukokonaisuutta tyylikkäin yksityiskohdin. Pavement-kengät on tehty kääntämään katseita kadulla ja jäämään ohikulkijoiden mieleen. Ne jalassa voitkin kulkea itsevarmuudesta nautiskellen.

Värejäkin löytyy joka lähtöön. Pavement-kenkien luojat ovat ymmärtäneet, että yksinkertaisuus on tyylikästä – siispä jalkineet eivät leikittele väreillä tai kuoseilla, vaan edustavat eleganssillaan.

Valitsitpa sitten pehmoiset tossut, tyylikkäät nilkkurit, villit varvassandaalit tai lumoavat loaferit, ovat ne hyvä investointi myös luonnon nimissä. Useat Pavement-kengät on valmistettu ympäristöystävällisten nahanvalmistajien tuotteista ja ne täyttävät myös kestävän kehityksen kriteerit. Kulje siis vaikka kuuhun saakka kevyin mielin – olet valinnut vastuullisesti.