Mallisto

171 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pavement on tanskalainen kenkävalmistaja, joka luo raikkaan skandinaavista jalkinemuotia urbaaniin pukeutumiseen. Sen kengät edustavat modernia pohjoismaista muotoilua parhaimmillaan. Ne on valmistettu jalan muotoja kunnioittaen ja päämääränä mahdollisimman kevyt askel, mutta tinkimättä milliäkään muodikkuudesta. Pavement-kengät vangitsevat huomion puhtailla linjoilla ja selkeillä silueteilla. Ne ovat kuin kotonaan niin ajattoman pelkistetyssä arkiasussa, näyttävän kimaltavassa juhlatyylissä kuin rouhean menevässä katumuodissakin.

Pavement tarjoaa urbaania minimalismia tanskalaiseen tyyliin

Vuonna 2010 lanseerattu Pavement koostuu joukosta nuoria ja näkemyksellisiä tanskalaissuunnittelijoita, jotka tahtovat tehdä pohjoismaisesta kenkämuodista entistä upeampaa. Se saa inspiraationsa paitsi skandinaavisen designin puhtaista muodoista ja väreistä, myös maailman suurimpien metropolien sykkeestä. Nämä kengät hengittävät nykymuodin uusimpia tuulia ja saavat energiansa kosmopoliitista tunnelmasta, värikkään persoonallisista pukeutujista ja vilkkaista kaduista, jotka eivät nuku koskaan. Pavement luottaa jalkineissaan etenkin huolella työstetyn nahan ja eurooppalaisen osaamisen laatuun, ja sen kengät valmistetaankin käsityönä Espanjan Alicantessa. Tanskalainen osaaminen takaa sen, että valikoimista löytyy luotettavia vaihtoehtoja niin lämpimille kesäkeleille kuin pohjoisen talven vaihteleviin olosuhteisiin. Trenditietoisesta otteestaan huolimatta Pavementin linja on selkeä ja omaleimainen ? se herkuttelee makunsa mukaan uusimmilla trendeillä, mutta pysyy samalla uskollisena omalle, harkitulle tyylilleen.

Pavement-kengät antavat asullesi pohjoismaisen designin viileää tyylikkyyttä

Millaisia kenkiä sinä etsit tänään? Pavement-kengät viimeistelevät asun kuin asun modernin elegantilla chic-asenteella. Jos etsit mahdollisimman mukavaa ja skandinaavisen pelkistettyä kävelykenkää vaikkapa vaaleiden housujen ja merihenkisen sinisävyisen neuleen kanssa, sujauta jalkaasi esimerkiksi puhtaan valkoiset tennarit tai harmaat mokkanahkaiset nauhakengät. Lämpimämpää tyylikkyyttä trendikkääseen kaupunkiasuun tuovat matalat mokkanahkanilkkurit esimerkiksi cowboy-henkisellä korolla, kapenevalla kärjellä ja näyttävillä soljilla varustettuna ? kapealahkeisten housujen kanssa puettuna nilkkurit korostavat upeasti nilkan kaarta. Kun taas etsit naisellisen siroja sandaaleja juhlatyyliin tai kesäasuun, vähäeleiset mustat korkosandaalit tai boheemilla juuttinarulla somistetut kiilakorkosandaalit ovat täydellinen valinta liehuvien hameenhelmojen ja paljaiden säärten kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista