Mallisto / Veja

Suodatin (1)

38 tuotetta

Sopisivatko tyyliisi Vejan huipputrendikkäät hyvän mielen tennarit, joiden valmistuksessa seurataan tarkkaan eettisiä ja ekologisia menetelmiä läpi koko tuotantoketjun aina materiaalien hankinnasta logistiikkaan? Jos arvostat tyylikästä ja trendikästä ulkomuotoa mutta et halua luopua eettisistä arvoistasi tyylin tähden, tulet ihastumaan Veja-brändin konseptiin ja huippumuodikkaisiin tennareihin.

Veja pukee tyylikkäästi, eettisesti ja ekologisesti

Veja tarkoittaa portugalinbrasiliaksi "look" eli katso. Merkin perustajat ja parhaat ystävykset Sébastien Kopp ja François Morillion haluavatkin kannustaa muodin kuluttajia katsomaan aina merkin taakse: sitä miten ne on valmistettu. Sillä aina on mahdollista vaikuttaa maailman epäkohtiin – niin muotimaailman – tekemällä tai valitsemalla toisin. Brändiä onkin tituleerattu jopa "maailman eettisimmäksi tennaribrändiksi". Esimerkillään se onkin inspiroinut useita muita merkkejä panostamaan yhä enemmän ekologisuuteen ja eettisyyteen. Välittäminen on trendikästä ja moni muodikkaasti pukeutuva arvostaakin erityisesti tyylikkään ulkomuodon lisäksi brändiä, jolla on arvot kohdillaan. Veja onnistuukin luomaan uniikkia ja omintakeista muotia käyttäen esimerkiksi pirteitä väriyhdistelmiä, vaikka se nojaakin vahvasti luonnollisiin materiaaleihin, jotka tunnetaan yleensä neutraaleista väreistä.

Vejan tyyli on universaalia

Tyyli on universaalia, mikä näkyy Vejan tennareissa ajankohtaisena unisex-henkisenä designina, joka pukee niin naisia kuin miehiä. Koko perhe voi nyt astella trendien etunenässä brändin ekologisesti valmistetuissa tyylikkäissä tennareissa, sillä löydät valikoimasta suloiset tennarit myös lapsille. Valkoiset tennarit pysyvät vahvasti kenkätrendien kärjessä, ja Veja taikookin tyylipuhtaita valkoisia tennareita niin nauha- kuin tarrakiinnityksillä. Valkoiset tai kokomustat tennarit istuvat niin rentoon vapaa-ajan tyyliin kuin yhtä täydellisesti esimerkiksi chiciin preppy-tyyliin tai toimistolle keventämään askelia. Valkoiset tennarit voi yhdistää huolettomasti revittyihin tai puntista katkaistuihin tai käärittyihin farkkuihin ja valkoiseen t-paitaan. Siniset tai ruskean sävyiset tennarit ovat yhtä klassinen vaihtoehto – kokeile yhdistää ne rentoihin chinoihin ja neuleeseen toimistolle tai sunnuntaibrunssille. Muodikas preppy-tyyli voi olla myös tennarit ja bleiseri yhdistettynä suoriin housuihin ja kauluspaitaan. Fashionista lisää pilkettä biletyyliinsä merkin kullanhohtoisilla tennareilla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista