Nike Dual Fusion

Suositut filtterit
2 481 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nike-kengät ovat muodostuneet yhdeksi muodin historian ja populaarikulttuurin ikonisimmista jalkineista. Alun perin juoksukenkien valmistajana aloittanut Nike on sittemmin mullistanut koko urheilumuodin ja luonut toinen toistaan legendaarisempia kenkämalleja aina Air Force 1 -koripallokengistä sporttisen tyylikkäisiin Air Maxeihin, unohtamatta huippusuosittua Free-mallistoa, joka on yksi myydyimmistä juoksumallistoista koko maailmassa. Tänä päivänä Nike-kengät eivät ole pelkästään urheilumaailman vaan koko muotimaailman himoituimpia ja rakastetuimpia kenkiä.

Niken tarina ryysyistä rikkauksiin

Niken matka perustamisvuodestaan 1964, jolloin yrityksen pankkitilillä oli vaatimattomat 1200 dollaria, tämän päivän 100 miljardin dollarin arvoiseksi urheilujättiläiseksi on kunnioitusta herättävä. Nike syntyi rakkaudesta ja intohimosta urheiluun: perustaja Phil Knight oli intohimoinen juoksija ja hänen mentorinsa ja valmentajansa Bill Bowerman halusi löytää kaikista kevyimmän ja kestävimmän juoksukengän valmennettavalleen. Tänä päivänä Nike-kengät suunnitellaan yrityksen omissa tutkimuskeskuksissa ammattiurheilijoiden, tiedemiesten, insinöörien ja suunnittelijoiden toimesta. Puheet maailman innovatiivisimmasta urheilumerkistä eivät ole kaukana totuudesta: Nikella on nelinkertaisesti enemmän patentteja verrattuna muihin urheilumerkkeihin.

Nike-kengät ovat kiistaton fashion-statement, joka tekee asun kuin asun

Nike-kenkiä voi bongata niin huippu-urheilijoiden kuin maailman seuratuimpien muotivaikuttajien jaloista. Nyt huippumuotitalotkin laittavat markkinoille omia versioitaan tennarimuodista. Kiistaton fakta silti on, että Nike-kengät ovat ansainneet sellaisen aseman, että sitä on muiden vaikea saavuttaa. Omat Nike-kenkäsi voit tänä päivänä yhdistää uskottavasti miltei mihin vain: yhtä lailla slim fit -farkkujen kuin maksihameenkin kaveriksi.

Koukuttavat väriyhdistelmät ja persoonalliset kuosit tekevät Nike-kengistä juuri niin haluttuja kuin ne ovat. Väri, jota et muuten käyttäisi pukeutumisessasi, voi toimia yllättävän hyvin juuri kengissä ja tuoda asuun lisää rohkeaa leikkisyyttä. Mitä sanoisit vaikka upeista lilanvärisistä tennareista muuten neutraalinsävyiseen asukokonaisuuteen yhdistettynä? Tai hauskasta kuosista sähäköittämässä kenkiä? Älä unohda myöskään kenkämuodin ikiklassikoita, valkoisia tennareita, jotka sopivat kaiken kanssa.

Yhdistele ja sekoita