Lasten kengät

Suositut filtterit
383 tuotetta

Nike on sporttimuodin ja nykyään myös streetwearin ehdoton kunkku. Merkin urheilukengät ja tennarit ovat saavuttaneet legendan paikan toinen toisensa perään. Myös lasten Nike-kengät tarjoavat juuri näitä ikisuosittuja klassikkotennareita ja moderneja sneakereitä ja urheilukenkiä huipputeknisillä ominaisuuksilla, jotka takaavat lasten ja nuorten kevyet askeleet.

Lasten ja nuorten muodissa sporttisuus on aina läsnä, joten lasten Nike-kengät ovatkin perheen pienimpien must-have. Niken kengät ovat sporttisen raikkaita ja niiden kirkkaat värit sopivat erityisesti lasten pukeutumiseen, jossa saa leikkiä eri tyyleillä ja väreillä. Valikoiman legendaariset kengät takaavat pihan cooleimman lookin.

Lasten Nike-kengät ovat tiukasti kiinni trendeissä

Valkoiset klassikkotennarit ovat nyt huippumuodikkaat, ja erityisesti trenditietoiset nuoret tietävät tämän. Lasten Nike-kengät ovat täynnä raikkaita ja sporttisen viileitä lenkkareita kokovalkoisena. Valkoiset kengät ovat klassisen tyylikkäät ja korostuvat coolisti sinisten tai mustien farkkujen parina. Kokotumma look saa niistä raikastavan katseenkääntäjän ja toisaalta ne sopivat mihin tahansa väriin ja ovat näin helposti yhdistettävissä muihin väreihin ja eri asukokonaisuuksiin. Jos kokovalkoinen väri hirvittää lasten jaloissa, niin valitse sen sijaan ajaton musta tai vaaleanharmaa.

Iloiset värit ovat lasten Nike-kenkien paras juttu! Nuorekas pukeutuminen sallii villit värileikit ja lapset tykästyvätkin usein kirkkaisiin ja monivärisiin kenkiin. Tecnovärit, karkkivärit, pastellit ja neon-värit tuovat energiapotkun erityisesti urheilukentille ja jumppasaleihin! Moniväriset ja räiskyvät kengät ovat nyt myös huipputrendikkäät katumuodissa, ja niillä viimeistään jokainen lapsi voi ilmaista omaa persoonaansa ja tyyliään.

Tekniset lenkkarit eivät ole enää vain pelikenttien juttu, vaan ne ovat nyt myös katumuodin juju. Lasten Nike-kengät ovat täynnä huipputeknisin ominaisuuksin ladattuja laatulenkkareita, joilla nuoren ja lapsen liikkuminen sujuu turvallisesti ja tukevasti. Löydät valikoimasta muun muassa jalkapallo- nappula- ja juoksukengät.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua