Lasten nauhalliset kengät

Suositut filtterit
173 tuotetta

Kun lapsi oppii solmimaan kengännauhat, on juhlan paikka! Treenaamista varten tarvitaan tietysti nauhalliset kengät. Ne tuntuvat tarranauhakenkien jälkeen suorastaan askeleelta kohti aikuisuutta. Nauhakenkävalikoima on mittava. Siihen kuuluvat juhlalliset lastenkengät, siistit kävelykengät ja tennari- ja vaellushenkiset jalkineet. Designit vaihtelevat perinteisistä malleista huippumuodikkaisiin tyyleihin. Pienemmillekin lapsille on omat, söpöt mallinsa. Jopa vauvojen tyylin voi viimeistellä makeilla nauhakengillä. Jokaiselle lapselle löytyy hienot nauhalliset kengät monenlaisiin tilanteisiin - oli kyseessä sitten ensimmäinen koulupäivä, joulujuhlat tai kävelyretki kaupungilla!

Lasten juhlatyylin kruunavat nauhalliset kengät

Juhliin nauhalliset kengät sopivat loistavasti. Valikoimissa on esimerkiksi klassisia, kiiltäviä ja ryhdikkäitä lakerikenkiä. Perinteisen pehmeästi muotoillut pikkuruiset kengät hurmaavat niin paksujen sukkahousujen kuin pitsillä koristeltujen nilkkasukkienkin seurana. Yläosaksi sopii parhaiten mekko - tarpeen tullen vaikkapa villatakin kanssa. Kampauksen voi viimeistellä pinnillä tai pannalla, jonka väri sointuu kenkien värin kanssa! Pikkupoikien mokkanahkaiset nilkkurit sopivat myös erinomaisesti syksyn ja talven siisteihin asukokonaisuuksiin. Ne voi yhdistää esimerkiksi samettihousuihin lempeän retrotyylin luomiseksi! Yläosaksi käy vaikkapa kauluspaita ja söpö neule. Jos taas tilaisuus vaatii vielä juhlallisempaa asua, pienille herrasmiehille valmistetaan myös hurmaavia puvunkenkiä. Mustat puvunkengät sopivat pikkuisen puvun tai suorien housujen ja kauluspaidan kanssa kaikkein hienoimpiin juhliin. Astetta rennommissa tilaisuuksissa asua voi luoda katumuotihenkiseksi vaihtamalla puvunkengät huippusiisteihin nauhallisiin tennareihin.

Arjen siistit nauhakengät ovat kovassa käytössä

Arkityyliin nauhalliset kengät sopivat tietysti myös. Vaikka kengännauhojen sitominen hiukan lähtöä hidastaakin, nauhalliset kengät kuuluvat arkipukeutumisen peruselementteihin - aivan kuten aikuistenkin kohdalla. Sorminäppäryyskin kehittyy, kun kengännauhojen sitomista harjoitellaan päivittäin! Isompien lasten kohdalla nauhat eivät enää ole haaste eikä mikään. Kengät valitaan sen sijaan tyylin perusteella. Arkeen sopivat mukavat, tukevat ja sporttiset nauhalliset kengät. Vaelluskengät ovat arkikäytössä myös lämpimät ja vedenpitävät! Varrelliset, nahkaiset nauhakengät kumipohjalla ovat vaelluskenkiä ja skeittikenkiä siistimpi vaihtoehto, mutta sopivat kuitenkin katumuodista pitävän lapsen tyyliin. Kesällä soma tyyli syntyy puolestaan purjehduskenkien ympärille! Chinot tai shortsit, raikas raidallinen t-paita tai ruudullinen kauluspaita sopivat niin tytöille kuin pojillekin. Pikkuprinsessojen mieleen puolestaan ovat taatusti matalat ja kapeat kävelykengät, jotka sopivat farkkujen, legginsien ja tunikan sekä sukkahousujen ja hameen kanssa!