Lasten kengät

Suositut filtterit
131 tuotetta

Sitä pienet perässä, mitä isommat edellä. Erityisesti lasten Timberland-kengät ovat hyvä esimerkki siitä, miten aikuisten muoti muuntuu toimivaksi lasten muodiksi. Lapsethan ovat vaativimpia pukeutujia, ja erityisesti kengiltä vaaditaan paljon, joten raskaan sarjan työmiehille suunnitellut Timberland-kengät vastaavat taatusti tämän pienikokoisen mutta elohopean lailla liikkuvan joukkion vaatimuksiin mukavuudesta, kestävyydestä ja toiminnallisuudesta. Myös lapset osaavat arvostaa Timberland-kenkien trendikästä muotoilua!

Lasten Timberland-kengät kulkevat talvitrendien kärjessä

Nathan Swartzin 1973 alun perin työmiehille ja myöhemmin aktiiviseen ulkoiluun suunnittelemat Timberland-kengät ovat nousseet erityisesti talvikenkämuodin kärkipaikalle niin aikuisten kuin lasten muodissa. Oletko kuullut family- tai couple-pukeutumisesta? Lasten Timberland-kengät ovat oivallinen mahdollisuus tutustua trendiin, jossa koko perhe pukeutuu samaan tyyliin. Rouheat talvipopot tuovat perheen talviseen kaupunkityyliin hauskan yksityiskohdan ja katseenvangitsijan, kun ne mätsää koko konkkaronkalle samanlaisina. Tai ehkä sama klassinen 6 inch -malli pukisi tyylikkäästi niin isää ja tytärtä, mutta niihin voisi valita eri värin. Pastelliset tai kirkkaat värit ovat varmasti lasten mieleen. Klassinen musta, ruskea ja vehnänväri sopivat urbaaniin talvityyliin farkkujen ja parkatakin kanssa.

Lasten Timberland-kengät ovat täynnä klassikoita ja innovatiivisia uutuuksia

Timberlandin klassisin ja suosituin malli on edelleen 6 inch -malli, joka on nahasta valmistettu nilkkuri. Vehnänvärinen talvikenkä oli suosittu jo 80- ja 90-lukujen taitteessa, kun se siirtyi työmiesten jaloista katukulttuuriin ja hiphopiin. Moni katumuodin trendi sopiikin lasten tyyliin luonnollisesti rentoutensa vuoksi. Lasten Timberland-kengät ovat paljon enemmän kuin vain nuo klassiset nilkkurit, nimittäin merkki valmistaa niiden lisäksi muun muassa kevyitä sandaaleja, tennareita ja biker-bootseja. Tukevat sandaalit ja matalavartiset tennarit laadukkaista materiaaleista sopivat vauhdikkaan lapsen kesäleikkeihin, jotka voivat olla niin hyppynarulla hyppimistä, pyöräilyä kuin kallioillakin kiipeilyä. Tyylikkäät biker-bootsit tai nauhalliset nilkkurit sopivat koululaisen tyyliin siinä missä hienompaankin juhlatyyliin mekon tai suorien housujen ja kauluspaidan kanssa. Myös kävelemään oppiminen voi olla tyylikkäämpää ja mukavampaa, sen takaavat Timberlandin ensiaskelkengät!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua