Lasten neuletakit

Suositut filtterit
533 tuotetta

Lasten neuletakit ovat erinomainen valinta jokaisen pojan ja tytön vaatekaapin perusvalikoimaan. Tyylikkyytensä lisäksi neuletakit ovat todella monikäyttöisiä sekä helppoja riisua pois, kun ilma lämpenee tai leikit yltyvät niin riehakkaiksi, ettei takkia enää kaivata. Neuletakki on aina siistimpi ja juhlavampi valinta kuin collegepaita tai -takki, joten se päällä voi suunnata hyvin myös juhliinkin. Tietenkin myös neuletakeista löytyy paljon erilaisia tyylejä, kuten koristeellista, pelkistettyä, sporttista ja juhlavaa.

Aivan perheen pienimpien neuletakkien värimaailma koostuu ihanista, pehmeistä pienokaisille sopivista vaaleanpunaisista, beigeistä ja valkoisesta. Vauvoille ja taaperoikäisille on saatavilla neutraalien ja hempeiden värien lisäksi myös tummempia värejä ja reipasta raitaa. Hillitty harmaa on helppo yhdistää myös lasten vaatetuksessa erilaisiin elementteihin, kuten värikkääseen t-paitaan tai iloisiin kuvioihin. Hempeiden värien lisäksi ovat vahvat värit aina olleet tärkeä osa lasten muotia, joten mikäli suosit iloisia värejä, kuten energistä pinkkiä tai vihreää, löytyy niitäkin neuletakkien värimaailmasta.

Lasten neuletakit tarjoavat suloista, juhlavaa ja sporttista lasten muotia

Pojille löytyy tyylikkäitä miesten pikkutakeista inspiraationsa saaneita malleja. Yhdistä tämä malli farkkujen ja kauluspaidan kanssa, ja saat luotua rennon, juhliin ja kyläilyyn sopivan asun. Mikäli haluat, voit lisätä asuun rusetin tuomaan särmää ja huoliteltua ilmettä. Tytöille voit ottaa mallia Katie Holmesin ja Tom Cruisen tyttären Suri Cruisen suloisesta tyylistä. Usein mekoissa nähtävä Suri yhdistää pastellisen mekon tai hame ja toppi -yhdistelmän saman sävyisen neuletakin kanssa. Tyttöjen juhlalookiin sopiikin usein pastellisen pehmeät värit sekä lyhyet boleromalliset neuletakit.

Arkikäyttöön soveltuvat loistavasti sporttisemmat lasten neuletakit sekä vetoketjulliset mallit. Vetoketjukiinnitys ja huppu tuovat takkiin rentoa sportti-ilmettä. Paksut neuletakit sopivat tavallisen takin korvikkeiksi, kun tuulesta ei ole haittaa. Tyttöjen neuletakeissa nähtävät yksityiskohdat ovat usein suloisia rusetteja, hauskoja rypytyksiä ja pitsejä. Poikien takeista löytyy sen sijaan pelkistettyjä linjoja ja urheilullisia logoja. Etsit sitten kouluun sopivaa arkisempaa mallia, juhlavaa boleroa tai tyylikästä pikkutakkimaista neuletakkia, löydät varmasti etsimäsi upeasta lasten neuletakkien valikoimasta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista