Mallisto

Suositut filtterit
600 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Friboo on todellinen aarreaitta, kun kyse on lasten kenkämuodista. Sen luomukset ovat aina ajantasalla, olivat kyseessä sitten juhlakengät, kesäsandaalit tai katu-uskottavat tennarit! Trendikäs mallisto on myös moni-ilmeinen: siitä löytyy niin suloisen klassisia lasten kävelykenkiä kuin reippaita maihareitakin.

Lasten kenkädesign seuraa tiukasti muodin virtauksia eikä jää jälkeen aikuisten kenkämuodista lainkaan! Tärkeässä osassa naisten ja tyttöjen kenkämuodissa ovat aiemmilta vuosikymmeniltä tutut klassikot, kuten linjakkaat nilkkurit ja minimalistiset kävelykengät nauhoineen ja mataline pohjineen. Lasten kengissä raikkaat värit kullanhohteesta iloisiin raitakuoseihin luovat hillitysti muotoilluista kengistä asukokonaisuuteen makean ja leikittelevän yksityiskohdan. Poikien Friboo-mallistossa, aivan kuten aikuisten miesten kenkämuodissa, tennarit pitävät pintansa. Erityisen tyylikkäitä ovat retrohenkiset, rohkean värikkäät tennarit ja näyttävät korkeavartiset tennarit. Friboolta löytyy myös niiden rinnalle hurmaavan perinteiset, puvunkin seuraan sopivat poikien kävelykengät.

Friboo ? lasten kenkämuotia suloisimmillaan!

Friboo luo tyttöjen asukokonaisuuksiin muodikkaan loppusilauksen. Metallinhohdolla viimeistellyt sandaalit ovat kesän hurmaavan trendikkäät suosikkikengät, jotka sopivat niin farkkushortsien kuin kesämekkojenkin kanssa. Nuoremman sukupolven hippie chic -tyylin täydentävät puolestaan klassisesti muotoillut nahkasandaalit. Makeat loaferit ja kangastossut sopivat niin farkkujen kuin hameidenkin seuraksi! Ilme muuttuu astetta huolitellummaksi, kun jalkoihin laitetaankin söpöt Friboon ballerinat. Huippumuodikkaat kävelykengät puolestaan ovat avain kauniiseen, syksyiseen tyyliin. Friboon pitkävartiset talvisaappaat ovat muotoilultaan taas hurmaavan klassisia.

Rennot tennarit ovat olennainen osa poikien pukeutumista. Friboon malliston värikkäät tennarit sopivat niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa! Merkin puoleen käännytään myös, kun hakusessa ovat loaferit tai klassiset kävelykengät. Suloiset kengät sopivat arkikäyttöön chinojen kanssa. Mallistossa on myös juhla-asun viimeisteleviä nauhakenkiä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista