Mallisto

Suositut filtterit
174 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sorel on talvikenkien nro 1. Kanadassa ne on tunnettu jo pitkään, ja nyt nuo Sorel alkaa vallata alaa myös meidän kenkäkaapeistamme. Eikä syyttä, sillä merkin saappaat lämmittävät pakkasella niin, että talven tuloa oikein odottaa. Ja Sorel-talvikenkien suosioon on toki syynsä.

Hyvien ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat nousseet talvikauden suosikkikengiksemme.

Neljä syytä Sorel-talvikenkien suosioon

#1 – Pääsyy siihen, miksi Sorel-kenkiin on helppo rakastua, on niiden upea ulkonäkö. Turkissomisteiden, nyörityksen ja eri materiaalien yhdistäminen toisiinsa trendikkäällä tavalla tekevät niistä omanlaisensa. Mokkaa ja sileää nahkaa on yhdistelty ulkonäöstä tinkimättä, ja niinpä kengät sopivat täydellisesti yhteen trendikkäiden lempitakkiemme kanssa.

#2 – Lämpimät jalat ovat talvella A ja O. Lämmön takaa Sorel-saappaiden fleecetäyte, jonka ansiosta pakkasessa palelu on historiaa. Lämpösukkahousujen tai skinny-farkkujen kanssa kengät näyttävät kerrassaan upeilta.

#3 – Suolaamisesta huolimatta kadut ovat talvella usein liukkaat. Sorel-kengillä sinun ei enää tarvitse pelätä lumessa liukastelua; profiilipohja mahdollistaa huolettoman askelluksen.

#4 – Kengät koko perheelle. Mikäpä sen parempaa kuin mahdollisuus löytää kaikille kengät saman merkin valikoimista? Lapset riemuitsevat iloisenvärisistä, käytännöllisistä kengistä, ja aikuisillakin on omat lempiparinsa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista