Katalogi

Suositut filtterit
42 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kamik vaatettaa kokemuksella hankaliinkin olosuhteisiin

Kamik on todella pitkän historian omaava kanadalainen vaatemerkki. Brändi perustettiin alun perin jo vuonna 1898. Pienestä perheyrityksestä suureksi ja kansainväliseksi vaatemerkiksi kasvaneen yrityksen tuotteista tunnetuimpia ovat huipputason jalkineet, joita on saatavilla kaikenikäisille ulkoilijoille. Lämpimät talvitakit ja -liivit täydentävät merkin mainiota valikoimaa hyvin.

Vaatemerkin filosofiassa näkyy ulkoilun ja liikkumisen tärkeys. Innostus reippailuun ja ulkoaktiviteetteihin välittyy merkin tuotteiden ulkomuodossa, värityksessä, sekä tietysti ominaisuuksissa. Brändin tuotteet kengistä takkeihin on suunniteltu kestämään ankariakin kelejä niin talvipakkasilla kuin kesäisinkin. Näin ulkoilusta voi nauttia kelillä kuin kelillä!

Meillä Zalandolla löydät brändin tuotteet ihastuttavan laajalla kokovalikoimalla, sekä suurella määrällä erilaisia värivaihtoehtoja. Näin löydät sopivaa puettavaa kaikenikäisille ja -kokoisille ulkoilijoille. Korkeatasoiset ulkoiluvaatteet kannustavat niin lasta kuin aikuistakin liikkumiseen. Kylmällä kelillä keho pysyy mukavan lämpimänä, ankarilla vaelluksilla jalat suojattuina, eikä lasten pulkkamäessä tarvitse pelätä talvitakkien nopeaa kulumista.

Kamikin kengät esittelevät merkin parasta osaamista

Tuotemerkin nimi, Kamik, tulee inuittikielestä ja se tarkoittaa arktisen alueen alkuperäiskansojen käyttämiä jalkineita. Nimi sopiikin brändille oivallisesti, sillä nimenomaan Kamikin kengät ovat se selkeästi tunnetuin osa-alue merkin tuotteista. Brändin mainiosta kenkävalikoimasta löydät kaikenlaiseen ulkoiluun sopivat jalkineet, olipa kyseessä sitten lasten lumileikit tai ankara vaellusretki.

Lämpimillä vuorilla varustetut tukevat nilkkurit ovat erinomainen viileiden kelien ja talven yleiskenkä, joka sopii arkikäyttöön ja myös vaativaan liikkumiseen. Pintamateriaaleina löytyy muun muassa nahkaa ja erittäin korkealaatuista keinonahkaa, joista molemmat hylkivät kosteutta hyvin. Kulutusta hyvinkin pitkään kestävät kumipohjat säästävät turhalta liukastelulta lumisilla tai vetisillä pinnoilla. Turkisvuoraukset talvisaappaissa sekä vaelluskenkien pidemmät varret ja vahvikkeet kärjissä ovat hyviä esimerkkejä tarkoituksenmukaisista laatuominaisuuksista, joita brändin tuotteet ovat täynnä.

Kamikin kengistä löydät todellakin vaeltamiseen ja retkeilyyn sopivia malleja mainiosti. Korkealaatuiset kumisaappaat ja lämpimämpiin oloihin sopivat sandaalit täydentävät mainiota kenkävalikoimaa. Aidosta nahasta tehdyt sandaalit pysyvät jämerästi jalassa nilkkaremmillä, eikä nekään jalassa tarvitse vältellä kävelyretkiä.

Tyylikästä ulkoilumuotia kaikenikäisille

Kamik haluaa kannustaa kaikenikäisiä liikkumaan ja ulkoilemaan. Brändin tuotteilla vaatetatkin vaikka koko perheen yhteisiä ulkoiluhetkiä varten. Etsitkö perheen lapsille, tai tuttavaperheen lapsille lahjaksi, reippaitakin lumileikkejä kestävää vaatetusta? Vai oletko kenties lähdössä vaeltamaan tai retkelle haastaviin olosuhteisiin, jossa jalkineilta vaaditaan paljon? Meillä Zalandolla löytyvästä vaatemerkin valikoimasta löydät haluamasi.

Väritykseltään ja kuoseiltaan merkin tuotteet tarjoavat myös mukavasti tyyliä ja piristystä, tarjonnan vaihdellessa hieman kohdeikäryhmän mukaan. Aikuisten malleissa värit ovat suhteellisen hillittyjä ja maanläheisiä, valtaosan väreistä keskittyessä tummiin nahan väreihin. Näissäkin tuotteissa komeat yksityiskohdat, tikkaukset ja vuoraukset luovat hienon ulkomuodon. Liikkuminen ulkona hoituukin brändin tuotteissa erittäin tyylikkäissä merkeissä.

Lapsille suunnatuissa tuotteissa väriskaala on aikuisten malleja laajempi. Piristävän kirkkain värein ja näyttävin kuosein varustetut talvitakit tuovat ulkoiluun lisävirtaa. Pirteästi väritetyt kumisaappaat kannustavat puolestaan loikkimaan vesilätäköissä entistäkin enemmän. Löydä mieluisat värit ja koot koko perheen ulkoiluvaatetukselle Kamikin tuotteiden valikoimasta.