Mallisto / Kamik

Merkki
Hinta
31
31
145
145
Uutuudet

80 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
COCO COLOUR BLOCK - Laskettelutakki - super hero pink/black HARPER SOLID - Talvihousut - orange blast STORM SOLID - Talvihousut - super hero pink HUNTER SOLID - Laskettelutakki - chroma/green WOLF - Laskettelutakki - navy HUNTER SOLID - Laskettelutakki - space STORM SOLID - Talvihousut - gecko WATERBUG - Talvisaappaat - blue CHASE 3IN1 - Laskettelutakki - gecko/navy QUINN - Laskettelutakki - turf PERCY - Untuvatakki - navy/gecko ARIA SOLID - Laskettelutakki - super hero pink COCO COLOUR BLOCK - Laskettelutakki - capri/white PERCY - Untuvatakki - black/fireball SNOWCOAST4 - Talvisaappaat - navy TAKODALO - Varrelliset vaelluskengät - tan SNOBUSTER - Kumisaappaat - navy VALDIS - Talvisaappaat - black PARKER - Talvisaappaat - tan TAKODALO - Varrelliset vaelluskengät - brown SEA TURTLE - Vaellussandaalit - black/lime CRAB - Vaellussandaalit - plum CRAB - Vaellussandaalit - green SEA TURTLE - Vaellussandaalit - magenta SEA TURTLE - Vaellussandaalit - blue MYSTIQUE - Varvassandaalit - coffee WATERBUG - Talvisaappaat - purple ADELE - Untuvatakki - super hero pink SOUTHPOLE4 - Talvisaappaat - navy SOUTHPOLE4 - Talvisaappaat - black SHELLY - Kumisaappaat - black/khaki VECTOR - Laskettelutakki - orange blast/navy EVELYN - Talvisaappaat - dark brown HUNTER FREEFALL - Laskettelutakki - chroma green/bright blue SIENNA - Talvisaappaat - dark brown WINKIE SOLID - Talvihousut - orange blast LEONA - Laskettelutakki - navy STORM SOLID - Talvihousut - navy WINKIE SOLID - Talvihousut - peppermint MERLIN FREEFALL - Talvihousut - navy VECTOR - Laskettelutakki - navy/gecko WINKIE SOLID - Talvihousut - gecko SOUTHPOLE4 - Talvisaappaat - red STANCE - Talvisaappaat - navy/lime/marine WATERBUG 5G - Talvisaappaat - black TICKLEEU - Talvisaappaat - red YUKON 3 - Vaelluskengät - dark brown BALI - Vaellussandaalit - black/purple PARKER - Talvisaappaat - blue BALI - Vaellussandaalit - beige EVELYN - Talvisaappaat - black SNOWCOAST - Talvisaappaat - black SNOWCOAST - Talvisaappaat - navy AVA - Talvisaappaat - pink CRAB - Vaellussandaalit - dunkelblau WATERBUG 5G - Talvisaappaat - berry

Kamik on tunnettu ulkoilukenkien valmistaja Kanadasta. Se aloitti pienenä perheyrityksenä jo yli 100 vuotta sitten, ja on nyt laajentunut suureksi kansainväliseksi kenkämerkiksi. Sen valikoimasta löytyvät kestävät ulkoilukengät sekä miehille, naisille että lapsille. Kamik on inuitin kielen sana, joka tarkoittaa jalan peittämistä. Eskimokulttuuriin viittaaminen sopiikin hyvin tämän tuotemerkin imagoon, sillä sen tuotteet kestävät ankariakin sääolosuhteita talvisin ja kesäisin. Liikkuminen ja ulkoilmaelämä ovat tärkeitä tuotemerkin takana oleville ihmisille, ja he pyrkivät välittämään innostustaan eteenpäin tuotteidensa kautta kaikille ulkoilusta pitäville. Yritys pyrkii tekemään osansa ympäristön eteen, ja se on esitellyt esimerkiksi ainutlaatuisen ohjelman, jossa lapsille pieniksi jääneet kengät voidaan palauttaa takaisin valmistajalle kierrätystä varten. Tämä on tietysti viimeinen oljenkorsi, sillä laadukkaasti valmistetut Kamik-kengät kestävät useammankin lapsen tai aikuisen käyttökerrat ja siksi yritys ensisijassa kannustaakin lahjoittamaan kengät eteenpäin uusille ihmisille niin kauan kuin ne suinkin kestävät käyttöä. Suuri osa Kamikin kengistä valmistetaan globalisaatiosta huolimatta edelleen Pohjois-Amerikassa, joko Kanadan puolella tai Yhdysvalloissa. Tämä on erityinen ylpeydenaihe kyseiselle yritykselle.

Kamik - kestävät ulkoilukengät koko perheelle!

Zalandon nettikaupan upeasta valikoimasta löytyy nyt myös Kamik-kenkiä koko perheelle yhteisiin ulkoiluhetkiin. Olipa mielessäsi hauskat lumileikit tai vaellusretki, Zalando voi auttaa. Meidän Kamik-kenkien mallistostamme löydät nyt sekä ihastuttavia talvikenkiä, kestäviä ja hyvin istuvia vaelluskenkiä ja -sandaaleja että kumisaappaita märkään säähän. Lapsille kenkiä on saatavissa ihanan kirkkaissa väreissä pinkistä turkoosiin. Aikuisille väriskaala on hillitympi. Väristä ja mallista riippumatta kaikille näille tuotteille on yhteistä hyvä laatu ja ehdoton mukavuus kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Talvisaappaiden varret ovat turkisvuorattuja kylmän karkottamiseksi ja vaelluskenkien varret ovat pitkiä ja vedenpitäviä. Pohjat ovat pitäviä, jotta et turhaan liukastelisi märillä tai lumisilla pinnoilla. Tämä on tärkeää etenkin lasten kengissä heidän leikkiessään pihalla joka päivä kaikkina vuodenaikoina. Se on oleellista tietenkin myös vaelluskengille, kun liikutaan joskus vaikeissakin maastoissa. Zalandon helppojen hakutoimintojen avulla voit nopeasti katsoa erikseen naisten, lasten ja miesten mallit sekä sinua miellyttävät värit. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, tilauksen tekeminen käy nopeasti ja saat pian kengät kotiin sovitettavaksi. Näin mukavaa nettiostosten teko on Zalandossa!

Zalandon ilmaiset palvelut sinulle

Tilaa Zalandolta! Toimitamme tuotteet sinulle aina ilmaiseksi!

Suomenkieliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään numerossa 0800 944 51 ja osoitteessa service@zalando.fi.

Voit aina palauttaa tuotteet 30 päivän sisällä ilmaiseksi.

Yhdistele ja sekoita

Etnies

El Naturalista

Teva

Viking

Hi-Tec