Mallisto

Suositut filtterit
2 561 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tamaris

Tamaris on saksalaisen kengänvalmistuksen taidonnäyte! Se on luottomerkki, jonka kengät ovat mukavia ja kauniita ja jonka laukut kulkevat mukana vuosikausia. Tamaris kertoo panostavansa tyylin ja muodikkuuden lisäksi laatuun - ja pyrkii siitä huolimatta pitämään hinnat kohtuullisina. Ykkösmateriaali Tamariksen kengissä on nahka, ja korkokengissä on hyödynnetty teknologiaa, joka vaimentaa koron maahan osumisesta syntyvää iskua. Materiaalin laatu ja kestävyys sekä käyttömukavuus ovat kenkien viimeistellyn ulkonäön lisäksi epäilemättä suosion taustalla. Lisäksi merkin valikoima on huimaava: siihen kuuluu niin nuorekkaita, asiallisia kuin klassisiakin malleja. Myyntitilastojen mukaan jopa joka toisella saksalaisella naisella on pari Tamaris-kenkiä!

Tamariksen kenkävalikoima on valloittava!

Sellaista tilaisuutta ei olekaan, johon et löytäisi loistoparia Tamariksen valikoimasta. Työpaikkakäyttöön ne ovat loistavia, sillä mukavuus ja tyylikkyys takaavat, että jalat eivät väsy - ja kengät tuottavat iloa myös ulkonäkönsä puolesta! Ballerinat sopivat keväiseen ja kesäiseen tyyliin, kävelykengät taas syksyyn. Mustat kengät sopivat niin jakkupukujen kuin värikkäiden paitapuseroiden kanssa. Valikoimasta löytyvät myös niin farkkujen kuin jakkupukujen kanssa sopivat jalkineet. Jos taas pidät värikkäistä kengistä, ei huolta! Miten olisi punaiset tai vaikkapa turkoosit kengät? Positiivista säkenöintiä ympäristöön luovat puolestaan hopean ja kullan sävyt! Juhlakenkien värimaailma on vielä laajempi. Mallit ovat ajankohtaisia sulavine linjoineen ja kauniine yksityiskohtineen. Kesäisiin juhliin sopivat kaunislinjaiset korolliset sandaalit, kun taas klassisesti muotoillut korkokengät ovat aina oikea valinta! Laatu ja mukavuus puolestaan ovat paikallaan, jotta jalat eivät väsy ja tanssilattiallekin uskaltautuu. Valikoima ei kuitenkaan olisi täydellinen, jos siihen ei kuuluisi tennareita, pistokkaita, matalia kesäsandaaleja ja talvisaappaita! Voiko kenkämerkiltä enempää edes vaatia?

Tamaris on myös laukkumerkki!

Odotukset Tamaris ylittää myös siksi, että se valmistaa laukkuja. Niissäkin design, laatu ja käytännöllisyys yhdistyvät loistotuotteeksi! Laukkuvalikoimassa on tilavia arjen pelastavia käsilaukkuja ja olkalaukkuja. Tyyli vaihtelee klassisen muotoilun ja pirteiden värien sekä rentojen kassien välillä. Nämä laukut kulkevat mukana töissä, kahviloissa ja matkoilla! Tamaris-laukkujen arkittu suunnittelu takaa arjen luksuksen: tavarat eivät katoa laukun pohjalle, vaan pysyvät omissa taskuissaan. Pieniäkin käsilaukkuja sirojen asujen seuraksi löytyy. Laatumerkistä on taatusti iloa niin arjessa kuin juhlassakin!