Ryhmä Hau -lastenvaatteet

Suositut filtterit
59 tuotetta

Ryhmä Hau lastenvaatteet – On jälleen vauhti päällä

Moni lapsiperhe on varmasti katsonut telkkarista tuttua Ryhmä Hau -ohjelmaa. ”Vainu hoitaa homman” ja ”taivaalta kajahtaa” kuuluvat varmasti monen lapsen suusta kotisohvalla. Valtavan suosion saavuttanut ohjelma on saanut alkunsa Kanadasta, josta se on levinnyt maailmanlaajuisesti lasten suosikkiohjelmistoon. Ohjelma tunnetaan myös nimellä Paw Patrol, eli Pentu Partio. Suositun tv-sarjan karvakaverit ovat ihanan sympaattisia hahmoja, joihin on helppo rakastua. Hahmoista löytyy eri rotuisia suloisia koiranpentuja sekä niiden johtajana toimiva ihmishahmo Riku. Sarjaa on tehty jo monta kautta, joiden aikana hahmoja on tullut ajan myötä lisää. Kaikilla ohjelmassa esiintyvillä pennuilla on jonkinlainen supervoima, joka tekee niistä entistä hauskempia hahmoja.

Suloisten pentujen suosion myötä Ryhmä Haun hahmoista on valmistettu aivan ihania leluja, sekä tietysti vaatteita ja asusteita. Etenkin Ryhmä Haun lastenvaatteet tulisi löytyä jokaisen fanin vaatekaapista. Vaatteet ovat värikkäitä ja hauskoja, ja ne sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. Tassu Partion ystävysten kuvia löydät kaikista Zalandon Ryhmä Hau -vaatteista. Tunnetuimmat hahmot ovat Samppa, Rolle, Vainu, Rekku, Toma, Kaja, sekä Halti.

Tyylikkäät Ryhmä Hau -lastenvaatteet jokapäiväiseen käyttöön

Kun tiedät lapsen fanittavan suloisia Pentu Partion koiria, ovat Ryhmä Haun lastenvaatteet mahtava lahjaidea. Zalandolta löydät tv-ohjelman tutut hahmot tyylikkäissä väreissä. Kun haluat pikkuisesi näyttävän söpöltä päiväkodissa, niin tyylikkäät Ryhmä Hau -lastenvaatteet onnistuvat siinä varmasti. Myös koululaisille sopivia vaatteita löytyy mallistosta, sillä kokoja riittää aina kokoon 128 cm saakka. Tämä koko mahtuu siis vielä helposti kakkos-kolmasluokkalaisen päälle.

Valikoimassa on ihanan pehmeitä collegehousuja ja shortseja, sekä pitkä- ja lyhythihaisia t-paitoja. Pienokaiset voi pukea myös teemaan sopiviin Ryhmä Hau -yöasuihin, joita löytyy monessa koossa. Hauskan tyylikkäät lastenvaatteet saavat varmasti päät kääntymään koulussa ja päiväkodissa. Zalandon tuotteissa esiintyvät pääosin Vainu, Rolle, Samppa, Kaja, sekä Halti. Kirsikkana kakun päälle voit tilata myös teemaan sopivat sukat, sekä alusasut. Paitoja ja housuja voi myös yhdistellä jo vaatekaapista löytyviin vaatteisiin. Räikeä pentupaita sopii kivasti vaikka farkkujen kaveriksi.

Lastenvaatteet on valmistettu pääosin joko 100-prosenttisesta puuvillasta tai puuvillan ja elastaanin yhdisteestä. Hyvä materiaali takaa kestävät vaatteet, joissa on mukava hengailla ja harrastaa. Laadukkailta tuotemerkeiltä valitset itsellesi sopivimman valmistajan.

Hhanki ihanat Ryhmä Hau -lastenvaatteet taaperon iloksi

Paw Patrol on monelle lapselle tuttu ohjelma. Sympaattiset hahmot ja heidän supervoimat ovat saaneet monet lumoutumaan sarjan karvakavereihin. Tulevaa merkkipäivää varten onkin hyvä idea hankkia lapselle Ryhmä Hau lastenvaatteet Zalandon kokoelmasta. Lapsi on varmasti iloa täynnä, kun hän voi sonnustautua lempipentunsa kuvalla varustettuun paitaan ohjelmaa katsoessa. Hanki siis omalle tahmatassulle sopivat Ryhmä Hau lastenvaatteet, joissa kelpaa temmeltää. Muista myös sisaruksia, ja hanki kaikille pennuille yhteensopivat vaatteet. Vietä hauska ostoshetki verkon kivoimmassa shoppailuklubissa ja tee löytöjä!