Katalogi

Suositut filtterit
68 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Happy girls saattaa tietää salaisuuden pienten tyttöjen onneen – se voi hyvinkin olla ihana mekko! Merkki on erikoistunut upeiden mekkojen suunnitteluun. Valikoima on täynnä toinen toistaan upeampia mekkoja, joista varmasti jokainen pieni tyttö löytää unelmiensa ensimmäisen ja toisenkin lempparimekon, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Happy girls on pikkutyttöjen unelmamerkki

Happy girls -mekot hurmaavat ja vievät mennessään unelmaiseen satumaailmaan, jossa kaikki on mahdollista – niin taikominen tähtipölyllä, lentäminen perhosen siivellä, ratsastaminen uljaalla ratsulla kuin kevyt tanssahtelu pilven reunalla. Röyhelöiset prinsessamekot, reippaat trikoiset raitamekot ja rock and rollia henkivät juhlamekot – löydät upean valikoiman erilaisia mekkoja, joista jokainen tyttö löytää varmasti omaan persoonaansa ja mieltymyksiinsä sopivan mekon. Tärkeintä ensimmäistä mekkoa, tai sen jälkeisiäkin, valitessa onkin se, että sen omistaja tykkää siitä ja viihtyy siinä. Jokainen äiti muistaa oman lempimekkonsa, joka puettiin päälle kerta toisensa jälkeen. Mekko voi olla hyvin rakas juttu tytöille – liekö sen salaisuus liehuva helma, joka leijuu ihanasti, kun pyörähtää ympäri.

Happy girls -mekot ovat täynnä yllätyksiä

Happy girls -mekoista ei puutu glamouria ja säihkettä. Valikoimasta löytyvät niin upeat juhlamekot metallinhohteessa ja paljetein koristeltuina. Näyttävän hameen voi yhdistää vaikkapa ballerinoihin ja villaiseen boleroon. Rennot paitamekot ovat vapaa-ajan suosikkeja, koska niissä voi viilettää menemään esteittä niiden joustavuuden ja mukavuuden ansiosta. Alle voi pukea happy girlsin legginsit ja hupparin. Reippaat printtikuviot sopivat sporttisen vauhtimimmin tyyliin tennareiden ja bombertakin kanssa. Rytmikkäät etnis- tai folk-henkiset kuviot ovat hurmaavia, ja niistä syntyy söpö boho chic -tyyli bootsien tai kumppareiden kanssa. Muhkea villaneule viimeistelee trendikkään tyylin. Rokkiasennetta äidiltään tai suosikkiartistiltaan lainaava tyttö ihastuu ruutukuvioisiin tai mustiin mekkoihin, jotka voi sovittaa nahkatakin ja maihareiden kanssa. Ranteeseen voi pujottaa äidin helisevät rannekorut. Röyhelöinen, pitsinen tai kauniisti brodeerattu unelmamekko sopii myös nuorelle morsiusneidolle tai häävieraalle.

Tutustu myös