Suodatin

Lasten alustopit & nuorten rintaliivit

118 tuotetta

Lasten alustopit ja nuorten rintaliivit auttavat naisenalkua suhtautumaan omaan kehoonsa armollisesti. Rintojen kehittyminen on suuri askel nuorelle naiselle. Trendikkäät ja iloiset rintaliivit tuovat rohkeutta ottaa oman kehon muutokset vastaan. Niiden tulee olla kantajansa näköiset ja arvoiset.

Lasten alustopit ja nuorten rintaliivit vaikuttavat paidan istuvuuteen ja ennen kaikkea itsevarmuuteen, joten kannattaa kuulostella ajoissa, tarvitseeko lapsesi tai varhaisteini-ikäisesi toppia tai liivejä. Naiseksi kehittyminen ei ole helppoa - oma keho ja mieli muuttuu tahtomatta. Alusvaatteiden tulee olla viimeinen asia, joka on pielessä.

Milloin siirtyä alustopeista rintaliiveihin?

Alustopit tuovat nuppuvaiheessa oleville rinnoille tukea ja suojaa. Ne on tehty pehmeistä ja laadukkaista materiaaleista, ja ovat näin täysin huomaamattomat paidan alla. Ne helpottavat etenkin topin ja t-paidan käyttöä, kun kehityksen alkuaskeleilla olevat rinnat alkavat ujostuttaa. Nykyaikaiset alustopit ovat hyvin istuvia, ja niistä löytyy laaja valikoima eri malleja - neutraaleissa väreissä tai valloittavan suloisissa kuvioissa! Pirteät pallokuviot, raikkaat raidat ja hersyvät printtikuviot värikkäine pitsireunoineen ja rusetteineen ovat ällistyttävän ihania!

Milloin kannattaa siirtyä alustopeista rintaliiveihin? Jo A-kuppisen kannattaa käyttää rintaliivejä. Erityisesti urheiltaessa tuki on tarpeen. Saatavilla on lukuisia pehmeitä trikoisia liivejä, jotka on suunniteltu erityisesti nuoren naisen tarpeet huomioiden. Oikean koon löytäminen on tärkeää, liian pienet liivit voivat hangata, eivätkä ne tue rintoja.

Valikoimasta löydät niin t-paitaliivit, jotka istuvat saumattomuutensa vuoksi ohuenkin paidan alle ja kaarituelliset rintaliivit, jotka sopivat erityisesti isorintaisille. Neutraalit värit ovat ajattomia, mutta räväkämpi persoona kaipaa myös alusvaatteisiinsa hauskuutta ja pirteitä printtejä. Romanttinen kukkameri, pirteät pallot vai moderni graafisuus?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista